Köszönöm az infót és a linket. Városban ez a fogyasztás szerintem nem rossz érték. Ez a radar hiánymég egy kicsit bosszant, de hát ez van. Fel se merült bennem, ha van tolatókamera is benne+ hátsó radar, hogy elől nem lesz...csak mivel a garázsban nálam minden centi számít, az Opelen rányomtam beálláskor és pittyegett ahogy kell. Ok, be lehet ettől állni, nyilván ami sose volt az nem hiányzik, de amit az ember megszokott arról nehéz lemondani.
Még egy kérdésem lenne, írtad DCT a Tied is. Ha megállok D-ben pld-ul a garázs előtt, majd áthúzom P-be a váltót, akkor a start stop leállítja mikor N-be ér. Erre mi lehet a megoldás, minden egyes alkalommal előtte kapcsoljam ki a start-stop rendszert?
P-ben állítjuk le és mindig úgy indítjuk, ugye? Még az 1000 oldalas "bibliára" csak 1-2 fejezetre pillantottam rá, mert nem volt időm.
Az is egy fura dolog, hogy az összes motor típusnak és variációs modellnek, felszereltségnek egy rohadt vastag könyvbe beleírjak a használatát. Nekem szét is jött mindjárt a kötésnél. :(