repcsepista Creative Commons License 2019.05.28 0 0 1373

Mi van? - lesss...
              1.: Nem vagyok senki ellensegge, ennek ellnere az enémet szoritom mert...Ha nem tudz többet mint a csingilingid bizsereg, fak, a szent fát félre tedd... csak azért mert azt hallottam volna...
              2.: Amin hőccögni fogok, azt senki sem meri gondolni sss...hját még KI NYILLAZNI? -NYÁLAZNI? Na megnyálazom a vonom...
              3.: Az összes jöbendő bondo álmom, itt meg a a a...mi is ufokba...amit melegen ajánlanék hogy te is tudz ...na csak anni...enni fényt meg nyisd ki szemed...szemetek?
              4.: Az álmaim a lényeg...ami ugy ahogy ide is bevvillogtam eddig ug történik...mellesleg...én már most rögtön azonnal egenesbe MAGYAR MENNYORSZÁGOMBA ESZTERGOMBA...NA A BENSŐM AZ, DE ITT IS AZ KELL LEGYEN? UGY LEGYEN!!!
              5.: Zna jén árgus szemmekkel szemem mered...de valami irtó korommal teli ollan sötétköd van...ami sose volt less...
              6.: Pontosan kell tudnunk s ezt kellene hangoztatni hogy mindem fül hallja jah...A KIRÁLYSÁG...ez mára jobban meg láttam a MAGUS JÉZUS SZEMMEMMEL ...na titeket a Golgotán...meg nezetek supp...sirba sppedtek...senki se lássa...aki igen az nem árázza...
               7.: Zitt vicca...nem kakarok senki terhere lenni...tehát 1776 MAG MÁGUSA JÉZUSA ORSZÁG OK...MAG ORSZÁGOK AHOL AZ EGYÉN ENÉRT MINDEN...AMI OLLAN NINS A KIRÁLYSÁGOKBA AMI A JAKABB BAK LÉTRA...AHOL NINS SEMMI CSAK EGY FENE FENEKE EKETE FEKETE LUK UK? AKI BELENÉZET IDVEZÜLT?
               8.: Most az ördögöt ami...ollan hogy ember Isten testvériség egyenlőség fog alma sss...tehát hihetetlen nekem is...a Világ Ura Kura U.K -át haza vágták...de az ÖRÖDÖG MOST HETED HÉT MAGÁVAL VISSZ GYÜTT...na ténleg amcsiba csak EGY PÁRT LETT...ezt nem igy gondoltam, de az álmom az eddig mindig...állom, na most irtó sár lenne...zerintem akik mellé vágtak...azokat lábba fff...akasztották? (fitelem, most itt is vagyok meg a MAG -MÁGNES TERÉBEN ENNEK...ami ketté szakakadt nem rég, tehát figyelmeztetnek hogy ne hüjéskedj mert ugy maradz)
               9.: Nem baj ha egg gicsit hosszzabb...de nem akarom ujra kezdeni... Nincsak hogy ÖSZJÁTÉK VAN MEG EGY KÉZ S LÁB? AHA TE 4 KÉZ LÁBÁJJ TÓT
ÁGAST? Na mos hogy látod magad...
              10.: Abczulla egy országban mindenki egyenlő ládd azért az EMLÉKÜNKET TÖRÖLTÉK...s itt a biba mégis vagyunk, vagyunk? Most ...na azzal hogy izráler vagy jaka kabok kababb ok...zitt minden mese mese móka...ahogy Móricka álma? Tróha az ÖRDÖG most hetetdhét magával...vicca vág ami U.S.A - telejsen egy ÖRDÖGI IDEGEN URALOM ALLÁH LETT TOSZTATVA TOSZTÁDA LÁDA? TELJES IZRÁLER EGY PÁRT MIND SOHA MEG ÉRDEK? - CSAK AZ!!!
              12.: Még kell ha belekezdtem...egg gizs ollan amit közbe...na most az lenne hogy...aminek kéna lennia...izrálert kéna körbe venni ugy... na most USA MELLETT FELSORAKOZNA TALÁN MINDEN ÉLNI AKARÓ KIS ORSZÁG ÖRÖKLŐ LŐ?-PAJTIJA...ami zerintem ha Log Icca...akkor csak az jöhetne számitásba...NA EZT NEM LÁTTAM, CSAK HOGY AMCSI UGYANAZ LETT...MINT A GAZÁR AZ IS ATISTA MEG EZ TALÁN ROSSEJBLIBBB...
             13.: 13 fodor van a szoknyámon, azt gondótam férhez menek a nyáron...Zime amit ki lehetne kaparni a BbLia frofán mekmondja...monduk ollan hogy pa les kis Tinia...na csak plesztinia van, mig most csak az van, s csak az lehet, lehet? Az amiről szó van...hogy ismát 7 év meg hó ...azaz monjuk számitani kéna az Özvegy bakabb keccege mennaszona bosszujával...azaz ha mégzse jött be...na vannak itt tervek hogy akkor itt lett Uj Jerusálom fehár nakatok lepi sálom...
                Innenn...Leeset a pap az ágyról twist...
...Golda mama...mi lett ha az amcsik se akarnak jáboruzni? -gazdasági váltság!? - ha akkor sem? -világ gazdasági váltság! -ha akkor sem? -hara mara horr...háboruk, na mintha ha ha ha...
   Alloha...