SzabóIstvánElelemér Creative Commons License 2019.05.23 0 0 1851

Sziasztok.
Eltelt kerek 4 hónap mióta elkezdtem használni a Reg-enort és arra gondoltam, a mai napon megosztom veletek a saját tapasztalatomat erröl a csodálatos termékröl.

Nos méregtelenítés céljából vágtam bele ebbe az egészbe, (ugye a Reg-enor a nevéböl kifolyólag regenerál, és nem mást regenerál mint a májunkat) illetve fogyni is akartam, mindamellett hogy soha nem küzdöttem suly problémákkal.

Annyit még tudni kell hogy lassan 2 éve foglalkozok komolyabban sporttal, ami azt jelenti hogy hetente ha tehetem 2-3 ill. van amikor 4 alkalommal is egy-egy órát különbözö kardió illetve erönléti edzésekre jártam, és jelenleg is ha idöm engedi heti 2 szer jelen vagyok az edzéseken. De fogyni sehogy sem tudtam, izomtömeget azt növeltem, de valahogy a mérleg mindig ugyanannyit mutatott, igaz, a zsir lassan kezdett izommá formálódni.

Elöször nekem is hihetetlennek tünt hogy zsirt kell enni, és fogyni fogyok.

Mióta a Reg-enor-t használom 1 hónap alatt 5kg-ot adtam le, 4 hónap alatt összesen 12 kg-ot,  sokkal jobb az erönlétem, nem fáradok olyan hamar mint azélött, és nagyon hálás vagyok, soha nem érzem éhesnek magam, mivel sejt szinten tisztít.

Mindamellett hogy sokkal könnyebbnek érzem magam, és sokkal több energiám van, sokkal könnyebb is vagyok. :)

Én ilyen lelkesedéssel vágok neki a következö két hátralevö hónapnak.
Ezt el kell mondjam mindenkinek hogy van segítség!

Ha szeretnétek segítséget, +40744992133 es telefonszámon segítek lerendelni és tanácsokkal is ellátlak majd, vagy a https://www.facebook.com/Istvan0 facebook oldalon is megtalálsz.