R_George Creative Commons License 2019.05.23 0 0 666

Üdvözletem !

 

Nos megérkezett a Végzés :

"..garázdaság szabálysértés elkövetése miatt a folyamatban lévő szabálysértési eljárást MEGSZÜNTETI."-Így nincs "előélet, múlt (akit 2 éven belül többször eljárás alá vonnak az keményebb büntetést kaphat)

 

"... eljárás alá vont és lefoglalt ....gáz riasztó fegyver, 1db tár, 6db lőszerrel ..... elrendeli az eljárás alá vont személynek a kiadását." Akkor még azt is kijelentették az őrsön, hogy amerikában a rendőr ezért azonnal lő és örüljek, hogy a rendőrnő nem lőtt agyon

 

"...a felmerült költségek 7.200,- költség az állam terhén marad" (6 óra amiben volt mentővel látlelet vétel a kórházban (a falhoz vágás miatti dudor) visszataxi a kapitányságra rendőrautóban 1 óra kihallgatás, 2 óra elzárás amíg előkerítették az előadót)

 

"...sem a sértett sem a terhelt vallomásai nem tartalmaznak a közösségre kihívóan közösségellenes magatartás tanusítását.... "

 

A legfelháborítóbb az egészben, hogy a szolgálaton kívüli rendőr (nem tudtam, hogy rendőr) akivel a szóváltás volt, nem Ő jelentett fel, hanem a taxis barátja akivel együtt voltak ott, a szájába adtak mindent ami csak terhelhető (megkaptam a feljelentési jegyzőkönyvet, meg a járőrök jelentéseit. (na itt is szép dolgok vannak, de a legszebb, hogy a 3cm átmérőjű, 2 cm magas dudor a fejemen azért lett, mert -nem a falhoz vágott teljes erejéből-  "hirtelen ültem le a kanapémra, fájlaltam a fejem, és azt ő észlelte ezért hívott mentőt" -ami 14 nap alatt sem tünt el-.

 

Na ennyi, és ennyit a rendőrökről, de szerenecsém volt az eljáró bírósági fogalmazóval.

 

 

 

 

 

Előzmény: W_B (660)