hanyiistók Creative Commons License 2019.05.23 0 0 203

Én úgy tapasztalom, hogy az orvosi eljárás hozza meg a megoldást. Reumatológia, el kell szépen menni, sajnos házilag nehéz megszabadulni ettől a problémától.  Ez három, hetente egyszer beadott injekció, ami a lökéshullám kezeléssel ellentétben egyáltalán nem fájdalmas, nem a fájó részbe adják, hanem mellé, meg is lepődtem mennyire fájdalmatlan, viszont fantasztikusan hatásos, és egy levél gyógyszer, amit egy hétig kell szedni. Az injekciótól gyakorlatilag azonnal megszünnek a fájdalmak, másnapra méginkább. Először tudom hónapok óta fájdalom nélkül kinyújtani a könyököm.

A másik ami lényeges, éppen a pihentetés. En sok  mindent, munkát, terheléseket  csináltam vele, és éppen a kalapálás, favágás amit nagyon nem szeretett,  de mindig erősődő fájdalom volt a könyököm válasza rá, ami egy napig is intenzíven kitartott utána. A pihentetés viszont nagyon enyhítette a tüneteket. Az orvos is felhívja a figyelmet a pihentetésre, különben vissza lehet esni. 

Én három hónap után rájöttem, hogy magam nem tudom mindezt rendbetenni, hiába a nyújtas, gyógytorna, bármi, nem múlnak el a makacs tünetek. 

A lökéshullám terápiára ez az orvos is, határozottan kijelentette, hogy hatastalan, ellenben jó sok pénzt ott lehet hagyni ezeknél a hokuszpókuszoló sarlatánoknál, ráadásul embertelen kínzás az egész kezelés, tíz percig püfölik légkalapáccsal a gyulladt területet. Annak kene csinalni aki kitalálta ezt a sarlatán baromságot, de a fejét is a falba kellene verdesni. Ráadásul telehányták vele a netet, ahogy teniszkœnyœkről akar indormálódni valaki, azonnal a hirdetéseikbe botlik. 

Aki még isvégigszenvedte a négy alkalmas kezelést, és úgy gondolja, hogy használt valamit, annak leginkább az egy hónapig tartó pihentető, kímélő életforma a magyarázat, amire nyomatékosan felhívják a figyelmet, különben semmit nem ér ahogy mondják. Hát amúgy sem ér smmit, lehet inkább árt, egy gyulladt terület pofozása. 

Előzmény: Landsmann_ (202)