VéPeti Creative Commons License 2019.05.22 0 5 97715

A kbsz-s srácokkal, akikkel pölö egy helyszínen találkoztam tényleg semmi gond nincs. Halál normálisak, nyugodtak, szakmailag ott vannak, és tényleg arra mennek rá, hogy mit lehet javítani ezen az egész mixen, amiben élünk (repülünk). A gond a szakmaiatlan, hozzá nem értő, és a hozzá nem értést aroganciával leplező rendőrséggel van.

Élő példa volt egy esemény helyszínén egy alezredes pics@ (bocs a csúnya megnevezésért), aki a helyszínelés vezető volt, konkrétan közölte, hogy a kbsz-esek húzzanak el, nem vizsgálhatják a helyszínt, majd ha engedélyt adok rá. Ezek után egy sor olyan f@sságot csinált, amivel konkrétan a helyszínt tette tönkre, és pont a kbsz tevékenységét nehezítette meg. Még a saját csontcsillagos beosztottjai is forgatták a szemüket, mert nekik legalább volt józan paraszti eszük, és nemlyikük még kommunikációban is helyből lehagyta a főnökét.

Rám lehet fogni hogy előítéletes vagyok, és nem nagyon szeretem a magyar rendőrséget. Vállalom.

Egyébként ugyanez a nő próbált a személyi sérülés nélküli repeseményből kábé 2 évig görcsösen büntetőügyet kreálni, több millió forintnyi adófizető pénzt elpazarolva hatósági "szakértőkre", majd érdekes módon az ügyészségről szóltak rá, hogy lazítson már, és engedje el a sztorit, mert a vádemelés nem fog megállni. Csak közben évekig vegzálta a pilcsit, és ette az életét. Na az ilyeneket kéne hogy kivesse magából a testület.

Előzmény: Kronter (97712)