cassano71 Creative Commons License 2019.05.20 0 0 211817

Na jó, nem biztos, de azért amennyire tudom eléggé esélyes. Most nem fogom ide írni hogy ki mondta mert nem örülne neki. Lényeg hogy szó van róla, de tudtommal Feczkó is lehet.

De gondoljátok végig a klub egész játékospolitikáját és ebben benne van most az edzőválasztás is. Mi, ki tűnik esélyesnek? Egy gazdaságos megoldás nem? Ahol nem egy "külsős" jön aki hoz magával egy egész stábot akiket fizetni kell + magát az edzőt is fizetni kell, ez sok millió/hó. Nem egyszerűbb/logikusabb Kondás aki jön egy szál magában, mellé lehet tenni a jelenlegi komplett stábot, mindenkit ismer, játékosokat, közeget, őt is mindenki ismeri, nem kerül sokba...Na, elég sok minden szól mellette, főleg ha tudjuk hogy gondolkodik a klubvezetés.

+ Ha most félretesszük, hogy sokaknak nem szimpi, akkor azt lehet mondani az eredményei az utolsó szezont leszámítva elég jók voltak, két bajnoki címet hozott, egyet veretlenül.

Ami ellene szól és ami miatt a vezetőség valószínűleg elgondolkozhat azért rajta, hogy bevállalnak-e egy ilyen döntést, az a nagyon komoly ellenszenv ami övezi a szurkolók részéről. Nagy támadási felületet ad Szima ha besül az egész.

Tény hogy a bajnoki címek ellenére nem sikerült elfogadtatni magát igazán Kondásnak. Ez személyiségfüggő is erősen, ki ilyen ki olyan, Herczeg Bandi ha félretesszük hogy szakmailag nagyon jó, akkor is nyilván "szerethetőbb".

Na majd meglátjuk, hátha Bandi bá' vállal még egy szezont, de ha nem akkor azt gondolom akárki jön szinte biztos, hogy nem tudja megismételni ezt a mostani szezont. Ne legyen igazam.

 

Előzmény: OnlyLoki (211815)