Woody_Allen1 Creative Commons License 2019.05.19 0 1 158049

Kivételesen el tudom képzelni, hogy ez a helyzet. Allegrinél jobb edző, aki elérhető a piacon nincs, ha hasonló kalibert akarunk hozni, at biztos, hogy sokkal drágább lesz. Guardiola a világ összes pénzét elkölti játékosokra, de a Barca óta BL győzelem közelében sem volt, pedig olyan csapatokat irányít, amelyek gazdasági ereje nagyobb, mint a mienk. Látványosabb lenne a játékunk, bajnokságot is biztos behúzná, de nehéz úgy BL-t nyerni, hogy arra játszol, többet rúgsz, mint amennyit kapsz.

 

Klopp és Pochettino. Utóbbinak idén irgalmatlan mázlija van, akár BL-t is nyerhet, ha kitart a döntőben, másrészt tavaly kb. 2x15 perc focival sikerült kiverni őket, ami azért szintén nem túl biztató.

 

 

Talán Klopp lenne az egyetlen aki ténylegesen is előrelépés lenne, mert a szerényebb anyagi lehetőségekkel rendelkező dortmundot is döntőbe vitte, miközben a játékuk is rendben volt. 

 

A Mourinho, Ancelotti, nyertek már BL-t, de egyik se tegnap volt, ennyi erővel akár Lippi is jöhetne. Contet, es Sarrit is visszalépésnek érzem. 

 

Végül be lehet próbálkozni valami feltörekvő fiatallal ahogy a Bayern tette Kovaccal, akkor esetünkben gondolom ez lenne Inzaghi, ami vagy bejön, vagy nem. 

Bár sztem a bajnoki cím ellenére sem elégedettek pl. Kovaccal a BM-nél.

 

Ha pedig van jelölt, akkor tényleg kíváncsi leszek, ki az akit előrelépésnek gondolnak. 

Előzmény: Murzik of Origo (158041)