robertó69 Creative Commons License 2019.05.19 0 0 95446

"Ha valaki komolyan versenyzik, készül a versenyekre , edz, stb mennyi lövedéket lő el egy héten?"

Csak viszonyításképpen: a lövész edzéselmélet nagy könyve szerint, a kezdő lövészek esetében akkor hatásos egy edzés, ha 60-80 lövés kerül leadásra minimum. Alatta csak maszatolás, nem épülnek be a megfelelő rutinok az ember fiába. Heti három edzés minimum van a jobb, felszereltebb egyletekben. Egy versenyszinten lövő - nem kezdő - sporinak minimum a versenyadag duplája az alap - Olimpiai számoknál ez ugye 2x60 lövés. Itt már a heti 5 edzés az alap. Mondjuk, nem mind technikai.

Lehet matekozni, de biztosan nem 4 db nullára végződik a ténylegesen kilőtt lövedékek száma!:-)))

Más: ismered P. Lacit te is jól: vagy tucat  HW légpuskája van a sulijában, ami mind vadi új vétel volt. Sorra törnek el a gyári rúgók benne. Ennyit a gyári, új, és német minőség triumvirátusról.

Mindenkinek meglehet a saját véleménye pro és kontra erről, én a saját tapasztalataimra hallgatok inkább, mint hozzá nem értő találgatásokra.;-)

Amikor elkezdtem kipróbálni a HFT-t, egy olyan lestrapált kinézetű D75-el versenyeztem, hogy többen megszóltak: ezt a fegyvert szégyen ilyen állapotban hagyni.

Tusát"gyári új"-ra glancoltam, Zsiga Mester meg a fém részeiről gondoskodott. Érdekes módon a rohadt bonyolult elsütő szerkezete, a rúgói, stb. még ma is a gyáriak, azt nem kellett kicserélni benne, mert nem kopott sz.rrá, és nem tört el benne semmi sem. A műanyag tömítéseit meg gond nélkül be lehet szerezni, cserélni hozzáértő szakembernek.

Az lesz az utolsó, amitől megválok, ha muszáj lesz! Meg a többi Dianám, FWB-m!

Ja, és én nem árulok ilyen fegyvereket, nem vagyok ebben érintett fél.

Próbáltam Szertelen doki HW fegyverét: az is tetszett nekem nagyon, de akkor sem cserélném el a Dianámra! :-))

Előzmény: sako (95430)