veglevente Creative Commons License 2019.05.19 -4 0 10765

Röviden: te vagy Ginó. Tök mindegy, hogy tomratyi állnéven írogatsz. A 10 755 Hozzászólásodban kapásból 3-unkat oltottál le. Na nem építő jellegű megnyílvánulásaiddal, hanem lekezelő, pökhendi stílussal. Ilyen lekicsinylő, lenéző, szavakat kiforgató,mindenkinél mindent jobban tudó arrogáns kis pöcs nem tudom van-e másik a Földgolyóbison. Azt még elfeljtetted hozzátenni, ha elfogytak az érveim jön a személyeskedés:))))))

 

Na vegyük sorra te ostoba fajankó a megnyílvánulásaid.

 

Alaptézis. Te veszel egy méregdrága háztartási eszközt, méregdrága biztosítással. Aztán 30 évig nézegeted meg használod, de a már kifizetett szervizeddel meg javíttatgatod. Mindenkinek szíve joga. Így is lehet gondolkozni nincs ezzel baj.

 

Én: Veszek egy gépet a te méregdrága géped biztosításának az árárból (mondjuk 80-100 e ft-ból) :))))

(Semmi kiterjesztett garit nem veszek hozzá, látod azt te is bebuktad.)

Aztán amikor 7 évente megadja magáta gép,  csereprogramba beszámíttatom ha tudom, vagy megy a méhecskés telepre tök mindegy.

 

4-5 mosogató gépet veszek 30 év alatt amíg te egyet használsz. Ráadásul azt a pénzt nem is egyszerre adtam ki rá, hanem 30 év alatt.  Közben meg élvezem a technika feltörekvő vivmányait, amíg te elavult mosogatási vízpazarló, mosogatószerpazarló, zajos, forgó, mozgó, kopó alkatrészből álló 30-éves szarodat nyüstölöd, mert még mindíg megy, de sajnálod kidobni, mert annó nagyon drága volt és alig várod, hogy végre kinyiffannyon, hogy nyugodt lelkiismerettel szabadulj már meg végre te is attól az öskövülettől és te is vehess annak a gépnek az árának a töredékéért egy ultrahangos rendszerű mosogatógépet amit már a szomszéd 20 évvel ezelőtt is használt. Ez meg az én véleményem ezzel sincs szerintem semmi baj.

 

Aztán autós példát hoztam fel csak azért mert azon jobban érzékelhető az erkölcsi kopás, mint egy kocka forma mosogatógépen.

Így írtam:

"Veszel egy lexus-t ( ami gyakorlatilag egy prémium toyota) Nyílván használat és megtett km-er függvényében kiszolgál  ha kell 20 évig a kötelező szervizekkel, minden bontás és fődarab csere nélkül.

 

Vagy a lexus árának a feléért veszel egy rav 4-et, majd 10 évesen lecseréled."

 

Erre te azt írtad, hogy a legolcsóbb rav 4 és a legolcsóbb lexus nincs fele ár különbségben. Erre én meg írtam, hogy lusta voltam autós honlapokat nézegetni gyakorlatilag egy  példát a könnyebb megérthetőség miatt hozunk fel és ebben a kontextusban éppen irreleváns, hogy forintra pontosan fedi-e a valóságot ha egyébként a példa meg jól értelmezhető. Szerintem meg igen mert saját bevallásod szerint te is megértetted, a példa által de még is úgy láttad jobbnak, hogy, hogy belekötsz, mert ezzel tudod mutatni a felsőbrendűséged, pedig csak az a fajta vagy aki a kákán is csomót keres. Aztán úgy voltam vele,ha ennyit megérsz(pedig nem, csak most betegen ráérek visszavágni mert jelen pillanatban nincs jobb dolgom)  asnnyit, hogy foglalkozzam veled akkor már megnézem én is a lexus honlapját mit kiínálnak ilyen forint fillérért.

 

Nos erre a megnyílvánulásodra

 

"de azt látom, hogy nem tudod elviselni, ha az ezen felüli béna felvetéseidet cáfolják vagy megmutatják, hogy bénák, akkor te még az általad kifogásolt energiánál is sokkal többet vagy képes arra fordítani, hogy még több bizonyítékot hozz amellett, hogy töménytelen mennyiségű bénaságot tudsz írni. De hajrá! A szervereken elfér az a pár száz kB.

 

„Milyen ostobasággal indokolom?”

Nyilván nem néztél utána a felhozott példának. Legközelebb hozz jobbat! Van nagyobb kontrasztú."

 

Meg ezt írom:

Honnan a náthás fenéből veszed te, hogy én a legolcsóbb lexusról és a legolcsóbb toyotáról írtam? Általánosságban írtam.

Na nézzük a tényeket. A legdrágább Toyota rav 4 nem tudom mennyi de majd te elkeszdesz konfigurálgatni a Toyota honlapján ha akarsz de úgy sejtem nincs 14 millernél több.

Akkor mondom a lexus árait:

RX 450 H 19 Millió

450 H 2 awd 22,6 millió

Ls 29,7 millió

Ls 500 Awd 30,7 millió

Lc 500 31,2 millió

Na te majom! Találsz közte olyat ami 2x több mint 14 mikulás? Ha igen akkor kivagy elégítve te béna görcsös pöcs.

 

 

 

Előzmény: tomtyi (10764)