Caipi Creative Commons License 2019.05.17 0 0 25123

Én tavaly pont lebetegedtem, de előtte nekem is a Bábel tojásos nokedlije volt a kedvencem. :) Szomorú, és érthetetlen, hogy hogy jártál náluk. 

Amúgy nekem is az az érzésem volt már két, vagy több éve is, hogy ez a Fesztivál igazából egyre kevésbé gourmet. (Valamelyik évben teljesen kiakasztott a rendkívül gourmet Nespresso eszpresszó-kizárólagossága, mikor azelőtti évben még volt pl. Molinari.) És idén már a belépő is kezdi túllépni azt a határt, ahol még megfelelőnek érzem az ár-érték-arányt. Még jó, hogy OTP-s vagyok, így van a 20%. (Előre nem tudtam jegyet venni, mert nem tudtuk, hogy DN, a férjem, aki ügyeletes a héten, rá tudja-e sózni valakire a vasárnapot, amikor egy családi program is van késő délután.) 

Én is kísérletezni fogok nokedlievéssel, és amúgy meg a Costes Downtown/Onyx/Larus/Arany Kaviár háza táján nézek majd körül. Ja és meglátogatjuk az Anyukám mondtát, aki csak aznap lesz ott. Hiányolom pl. a NOBU-t és a KNRDY-t, és nem is tudom, mondom, egyre több a nagyon standard hely. 

Előzmény: Alpári Gnác (25107)