alnibell Creative Commons License 2019.05.13 0 0 304

Még csak annyit, hogy állandóan a feledés homályában marad az a kiindulási alap, amely szerint a meglévő eszközeinkkel kell(ene) kihozni többletet a rendelkezésre álló térképi adatainkból úgy, hogy az ne követelje meg a meglévő rendszer fejlesztését vagy bárminemű módosítását. És ennek tökéletesen megfelel az elképzelésem, még akkor is, ha az értetlenség, az átgondolatlan, tévesen állított szándékos károkozás miatt, azt kivédendő, 5 új extra paraméter került a vonalas objektumok minden rekordjába.

 

Persze, sok mindent lehetne csinálni. Például - némi megszorítással - automatikusan összefűzni az összetartozó vonallánc elemeket, mind a kódolás, mind a módosítások átvezetésekor. (A feltételeket meg is tudnám fogalmazni.)

De ezzel már nem foglalkozom.
Az előterjesztés óta elmúlt több mint másfél év. De azzal vagy akár csak egy-egy részletével kapcsolatban egyetlen tárgyra vonatkozó észrevétel, kérdés nem vetődött föl senkiben, csupán az általánosság szintjén az elutasítás, de az is csak az elhallgatással, akárhányszor került terítékre a téma.
S Lenin szerint: Elvtársak, ami nem megy, azt nem kell erőltetni!

Előzmény: _ZE (300)