Dr.House. Creative Commons License 2019.05.10 0 0 3248

Sziasztok!

Én is először írok ide a fórumra, habár már régebb óta bele-bele olvastam a hozzászólásokba. Nekem is nagy álmom volt a filmben szereplő birtok élőben történő egyszeri meglátogatása és bizony nagyon szomorú voltam, amikor olvastam az elbontásáról szóló híreket. 

Imádtam a sorozatot régen is, amikor nézhető volt a tv-ben és most is, amikor az ATV-n volt látható. Nagyon sokáig furcsállottam, hogy egyik televíziós csatorna sem tűzte műsorára a sorozatot nagyon sokáig, de örültem neki, amikor láttam, hogy újra nézhető lesz a magyar tv-ben is. Mind Tom Selleck, mind a többi karakter kitalálása számomra hatalmas és nagyon jól összeillik, sokszor elgondolkodtat egy-egy sorozatnak a mélységi jelentése, mondanivalója...

Nekem máig a Magnum a sorozatok No.1-ja. A mostani új Magnum sorozatba egy párszor belenéztem, de számomra is borzalmas, semmi köze sincs a régi sorozathoz, bár tudom nem ez volt vele a cél, de szerintem teljesen méltatlan hozzá. Számomra a Magnum nem létezik Tom Selleck nélkül, aki zseniálisan alakította ezt a szerepet. :)