78Anita Creative Commons License 2019.05.07 0 0 498

Segítséget szeretnék itt kérni apukámmal kapcsolatban. Hátha volt vkinek hasonló sztorija, és tud valami szuper szakorvost.

Apukám 75 éves, túlsúlyos, korábban kivették az epehólyagját.Most 1 éve azzal szenvedünk, hogy pár hetente/havonta majdnem elvérzik. Irdatlan vér ürül ki a wc-be, így állandóan kapja a vért. Rendszeresen viszi be a mentő a Jahn Ferenc sürgősségire, onnan szubintenzív, majd a belgyógyászat, vagy aranyér osztály. Kioperáltak belőle úgy 1.5 hónapja kb. 15 cm-es bélszakaszt (fejlődési rendellenesség), amire azt mondták, talán ez vérzett. Hát nem nyert, mert azóta is vérzik. Volt már CT, Rtg, gyomortükrözés, kapszulás béltükrözés, vastagbél tükrözés, vérvétel, ráhúzták a beleit valamilyen csőre és átvilágították, hogy hol van luk, de sehol, és nem is aranyér okozza... Most a májára gyanakodnak, és hogy mikor kivették az epehólyagot, ott valamit elcsesztek, és ez okozza a bajt - persze ezt csak sutymutyolták, nem mondták nekünk, csak fél füllel meghallottuk a szófoszlányokat.

Tehát kilátástalan a helyzet, mert nem tudják, mitől vérzik ennyire.

Most megint hazaadták, hogy ha megint vérzik, akkor ismét beviszi a mentő és csinálnak májfunkciós vizsgálatot és epevezeték átjárhatósági vizsgálatot, mert ezeket csak akkor tudják elvégzeni, mikor vérzik. Ami hülyeség, de ők az orvosok. Én inkább keresnék egy szuper specialistát, aki meg is gyógyítja.

Minden segítséget köszönettel veszek.