kokesz44 Creative Commons License 2019.05.01 0 0 12949

sokat gondolkoztam, hogy írjak-e a fórumra miután az előző hozzászólás majdnem féléves. De úgy gondolom, hogy talán nem haszontalan a véleményem leírása.
A Varsányi 2019 egyéni versenyével kapcsolatosan van a magam részéről markáns vélemény! Az hogy milyen volt a versenyem nem foglalkozom hiszen nem voltam ott a versenyen fejben. Sorolhatnám az indokokat de nem ez a lényeg! Magáról a versenyről csupán annyit, hogy egy ötletes feladatokkal és csalafinta tévesztőkkel            -tévesztő sorokkal-, került megrendezésre a verseny akár Wolfi, akár Imre volt a kiagyalója - tetszett! De!!!! Mia féskes fenének kell a szerkesztési feladatokat erőltetett megfogalmazott rébuszokkal megadni. -25 percet tölöltem a rajtban sőt Wolfi segítsége után is azon agyaltam, hogy elhúzok haza! A pálya elje azzal telt el, hogy minnél előbb fordulok vissza és tűzök el a p.. csába. A távolságmérésnél csak azért nem 180 métert írtam be mart András szólt, hogy "talán szorozzd be kettővel". A fák közötti mérések sem lettek volna ördögtől valóak, ha az egészet előre egyszerre tudtuk volna elolvasni és értelmezni. Itt már képbe voltam, hogy elég sz..r vagyok sodródtam tovább. Végezetül a magam részéről azt vontam le, hogy bármilyen távolságra is utazok el egy versenyre és a menetutasításban hókusz-pókuszos megfogalmazások lesznek a magam részéről a verseny még az indulás előtt befejeződött.