footy84 Creative Commons License 2019.04.26 0 0 13322

Sziasztok!

 

Segitset szeretnek kernek matrac vasarlashoz.

Eddig valami Kikas matracunk volt amit 2011ben vettunk agyraccsal egyutt 300euroert. Szoval ez inkabb ilyen budget kategorias volt, viszont felesegem es en is nagyon jol aludtunk rajta. Alvashoz mindketten inkabb huvos klimat preferaljuk es mindketten oldalt fekve alszunk. Mivel a felesegem matraca tavaly tonkrement (a gyerek miatt ki lett ulve) ezert az Ikeaban vettunk agyat es matracokat.

Egy darab kozepesen kemeny es egy darab kemeny Mordegal matracra esett a valasztas. Sajnos a kemeny matrac mindkettonknek nagyon kemeny es ami meg nagyobb baj, hogy egyaltalan nem szellozik. Ez utobbi gondolom annak is koszonheto hogy az uj agy(MALM) ala fiokokat is vettunk. Miota az en oldalamon kiszedtem a fiokokat egy kicsit javult a helyzet, de igy is melegem van hajnalban.

A kemeny Mordegal matracot kicsereltuk egy Hyllestad matracra, ez tenyleg jobb minden teren, de valahogy megsem olyan jo mint a regi Kikas matracok.

Van valakinek otlete hogy mit tegyunk? Az Ikeanal ingyenes a csere(csak a kulonbozetet kell fizetni) de nem szeretnek felesleges koroket futni.

Ha kivesszuk a maradek ket fiokot(felesegem oldalarol) az segithet a homersekletet csokkenteni, vagy mar nem sokat befolyasol igy hogy az en reszemrol ki van veve?

Oldalfekveshez huvos klimat elonyben reszesitoknek egyaltalan milyen matrac ajanlott? (Szivacs vagy taskarugos)

 

koszi