DRBIGAlex Creative Commons License 2019.04.25 0 0 47948

Sziasztok! Azok kedvéért akik a Fcebook csoportot nem követik ide is felteszem a póló rendelést, tudom elég későn de most jutottam ide csak. Ma estig lehet leadni a rendelést akkor talán a találkozóra már tudom vinni! 

Elértek a facebookon, vagy az alex.kis1983[kukac]gmail.com, vagy a 0630nyóc29hetven418 számon.

A póló rendeléssel kapcsolatos információk a következőek:
A rövid ujjú pólók 3950Ft/db a hosszú ujjú pólók 4950Ft/db áron rendelhetőek!
A mintákat alapvetően a már elkészült póló össze állításban érdemes rendelni és jó lenne ha minél többen hasonló minta párosításokat rendelnének!
DE egyedileg mindenki kérhet minta párosításokat az alább megnevezett minta kódokkal és minden pólóra 2db mintát lehet választtani,
legyen az kicsi vagy nagy elöl vagy hátul vagy az ujján. de csak 2db minta per póló! A szín és a méret független a meglévő szinekből és
bármilyen méretből rendelhető elvileg (ha lesz raktáron!) Méretek: S/M/L/XL/XXL Színek: piros,fehér,kék, narancs, fekete.
Szeretném ha csütörtök estig mindenki leadná a rendelést hogy a siófoki találkozóra el tudjam vinni annak aki kér és ott lesz.
Természetesen akik nem lesznek ott de kérnek azok eljöhetnek érte hozzám személyesen vagy akár csomagban el is tudom küldeni!
Viszont a rendelési db számok miatt jó lenne ha azok is leadnák, most amennyiben igényt tartanak rá! A rendelést leadhatjátok kommentben vagy privát üzenetben is nekem!
Rendelésnél kérem megadni: Név/Méret/DB szám/Szín/Minta elöl/minta hátul/Minta ujjon. megpróbálok egy goole táblázatot is létrehozni hogy bele tudjátok írni az adatokat!

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1bnIHNeAip1VMvzeA6HMU60OmQfVb_FEsyxPb18x3c6w/edit?usp=sharing&fbclid=IwAR0z2COblDF1mnCt1YD_mhegpRr9nSb7wXIsR53fg5BSq71gy6ga3Yw_fBUMinta 1Minta 2Minta 3Minta 4Minta 5Minta 6Minta 7Minta 8Minta 9