Hang-mérnök Creative Commons License 2019.04.23 0 0 3033

Felhergelt tudatlanok => mit is ír erről a -> wikipedia ?  Na szentjeim, ezt : " (nem szabad összetéveszteni a kompakt lemezekkel )" !!!

Minegyik nagytudású erre hivatkozott :) De minek is tette......=> csak meg kellett volna nézni, de Önök még ehhez is tudatlanok úgy tűnik, illetve élteti önöket a trollkodás és a pettingelés művészete is. Tapasztalhatóan élvezik a tudatlan pukizást - mert azt teszik ( ez az a dolog-ténykedés, mely van - de minek - eleresztjük a gázost - majd kikuksizunk más is hallotta-e, érzi-e, de jobb lett volna benttartani, beláthatóan) Pukiművészek :)

 

Miért is ? Mert : "A 4 csatornás CD-4 lejátszás egy speciális CD-4 demodulátort is igényel. Az ilyen demodulátorokat az 1970-es évek óta nem értékesítették kereskedelmi forgalomban. Ezeket gyakran független komponensekként építették. Azonban néhány audio-vevőkészülék és az 1970-es években épített erősítők beépített szolgáltatásként beépítették a CD-4 demodulátort, valamint az FM rádió és erősítő áramköröket."

 

Na erre az egyik 'nagytudású' szerint nincs ilyen a PécsiVásárban :) Én ott vettem a JVC JA-X9-esemet, mely még meghajt egy qudot is. Életében nem látott ilyet, de fikázza :). Biztos ért hozzá :) Mihez ? => pukizáshoz :) -> de ahhoz viszont nagyon !

Na akkor szemezgessünk a reflektálásokból, hogy ezen agyontanult polgárok miket is állítottak erről, mármint amit kérdeztem, a CD-4 demodulátorról és nannak működéséről - nagyon érdemi megnyílvánulások következnek :)  : 

 

- Pihentek kedvéért idézet a leírtakból : "pedig nem hangszedőfajta, hanem erősítőfokozat. Hogy a fenébe lehetne másként, amikor benne van az egyik erősítőmben" =>Biztos ért hozzá :) Mihez ? => pukizáshoz :) -> de ahhoz viszont nagyon !

 

- Pihentek kedvéért idézet a leírtakból : "főmérőlötyinek halvány lila málnaillatú medvefingja sincsen arról, hogy mire valók a "hájend" "studio" cuccai, amiket összelomizott a pécsivásáron..." => pedig neki van, csak a nyilatkozónak nincs értelmi képessége ahhoz, milye van, mi nincs :). Ami pedig nincs, megveszi - megvette már :) =>Biztos ért hozzá :) Mihez ? => pukizáshoz :) -> de ahhoz viszont nagyon !

- Pihentek kedvéért idézet a leírtakból : "Tessék itt egy beállítólemez az állítólagos hanglemezformátumhoz, ami szerinted nem is hanglemezformátum lenne..."

 

- Pihentek kedvéért idézet a leírtakból : "Aztán persze a CD-4 és társai mentek a süllyesztőbe az egész quadro-mizériával együtt!" => igen azért keresik és azért lett horrorisztikus ára, mert a sűllyesztőben van :)=>Biztos ért hozzá :) Mihez ? => pukizáshoz :) -> de ahhoz viszont nagyon !

 

- Pihentek kedvéért idézet a leírtakból : "Qrvára hanglemezformátum, de ne mondd el senkinek. Az erősítőben azért van CD-4 modul, hogy le tudd játszani az ilyen formátumú hanglemezeket" => elárulom, az ilyen típusú lemezeket sztereóban is le - lehet játszani, tehát ahhoz nem kellene a CD-4 :)=>Biztos ért hozzá :) Mihez ? => pukizáshoz :) -> de ahhoz viszont nagyon !

 

Szóval le lehet vonni a tapasztalatot, hogy pukizni - na azt tudnak :) Ha már máshoz nem konyítanak :) - de azt biztosan teszik :)