Alváskultúra (X) 2019.04.23 0 0 13311

Szia Trockos,

 

az a baj, hogy minden relatív. Egy dömping áruház választékából megvett legdrágább matrac ennek az áruháznak a kínálatából valóban lehet, hogy luxus; abszolút értelembe véve a 30kg/m3 normál hab és az egy év garancia az 50k melett talán még annyira ütős akciónak sem mondható. a garancia és a szavatosság fogalmai között itt bukik csak ki a különbség, egy normális garanciával bíró termket ilyenkor be lehet jelenteni garanciába, a szavatosságnál vizsgálati eredményekkel neked kell bebizonyítani, hogy a matrac hibás. Persze nem lehetetlen, de ca. annyiba kerül, mint a matrac.

 

Hogy milyen legyen a következő? Lehet hogy érdemes lenne elmenni több szakkereskedésbe és a meghatározott árkategóriában próbálgatni matracokat megfelelő tanácsadás mellett és lehetőleg nem elcsábulni a kihagyhatatlan, ilyen még nem volt vagy akár az 50%-os akcióknak (amit egyébként ezen áruház esetében szinte már mindenki ismer)

 

Lesz egy nyílt szakmai napunk (másnap lesz egy zártkörű a sajtónak és viszonteladó Partnereinknek)a Városligeti Műjégpálya dísztermében, esetleg érdemes lenne eljönni. Ez május közepén lesz, én is ott leszek egész nap és rajtam kívül még vagy féltucat szakember, ki lehet próbálni az Xsensor Reveal szenzoros méréseken alapuló tanácsadási rendszerét, Levital, LifeSleep és más matracok modelljeit, pogácsa-üdítő és egy-két nagyon ütős kedvezmény a rendezvényre ellátogatóknak...

 

Üdvözlettel:

 

Pálinkás László

Előzmény: Trockos (13310)