Gyöször Creative Commons License 2019.04.18 0 0 47927

Egyébként úgy mondta nekem a műszakis haverom, hogy ha kiviszem műszakiról, ne vegyem ki a DB killert, mert nem messze tőlük szokott állni az NKH és tengelysúlyt mérnek (tényleg ott állnak) és mondta, hogy xarul jönne ki ha engem is kivennének friss műszakival. Már nem csak nekem lenne gáz, hanem nekik is. Mondta, hogy másnap nyugodtan kivehetem, mert nem csinálhatnak az út szélén velem semmit, mivel a DB mérésnek pontosan rögzített szabályai vannak, mekkora sima területen nem lehet egy ház sem. Mondta, hogy max annyit tehet, berendel soron kívüli műszakira, addig meg úgyis visszarakom.

 

Igazából nem azért használom hangosan mert szeretem, hogy recseg. Most is azon agyalok, hogyha elmegyek veletek motoros biciklizni, akkor hogy tudnám azt megoldani, hogy ne egyen meg a népharag ill a román rendőrök, de az első pöffenéstől megjelenő max nyomaték az megmaradjon, mert akárki akármit mond, van 2 gyári dobom, azokkal semmi a BIG, nem is BIG csak big. Jó persze motorbiciklis kolléga óta tudjuk, hogy a bigben nem ébred nyomaték, de az mindegy, ami véletlen mégis ébred az kell(ene). Én szeretem, ha csapkodja a láncot :))) mert akkor 1esben felmegy a hegyre akármi is legyen, ha nem az nem a gépen múlott. :))) De legalább nem kell belekuplungolni, mert olykor arra nincs idő, legalábbis ilyen lelkes amatőrök mint én addig vészhelyzetben már nem biztos, hogy eljutnak.

 

Nem tudom egy PRO-Duro mit tudna hangban meg mellette nyomatékban, ismert videómegosztókon sok hang van fent. DB killerrel jó lenne, de ha lefogja, akkor hiába adtam ki vagyont.

 

Meg nem is a dobon szisszentem fel, hanem a 28,6os rózsaszín Pazzaz kormányom, parillás valami noname kiemelőkkel, fémhálós fékcső, asszem braking tárcsa, kis játékos de izzós indexek, azért hogy elférjen a doboz, ja doboztartót házilag hajlítottam, abba sincs (még) E betű, de az indexekben legalább van. Viszont 21W helyett csak 5W izzók vannak benne, így garantálom kevesebb a villanyszámla :))) A doboztartóra, meg a középállványra is csúnyán szoktak nézni műszakin. Viszont én szivesen lecserélném valami gyári megoldásra, csak akkor vegye meg nekem vagy az NKH vagy a lottónyertesek dobják össze, mert 5 évente 1 motorozásra nem furja ennél drágább. Fékkarok azok vannak amivel vettem, a kuplungkarban a furat 2x akkora és ovális, le kéne cserélni, mert már alig emel ki.. Gyárit meg úgyse veszem meg, szerintem a konzolja se gyári. Plexi (és Frutti :D) az gyári, de az elsőkeréken egy nagyon jó enduro mintás diagonál gumi feszít, nagyon szeretem, azért helyszínen agyon is lőnének kipufogó ide vagy oda.

 

Logikailag úgy lenne, hogy a kipufogóért kivesznek, a diagonál gumiért kapom az első golyót, a kormányért meg a másodikat, és a harmadik menne a levegőbe, mert el akartam menekülni :D

Előzmény: Mistral1 (47924)