bipet Creative Commons License 2019.04.15 0 0 154

Sziasztok

Sokat olvasgattam  mik ők van szó itt a fórumon és mivel elég sok pontatlan dolog került leírásra.

-a gyanta élettarama nem  örök sőt minél több fém van a vízben annál rövidebb

-kútvíz lágyítása nagyon költséges dolog pont ugyan ebből az okból kifolyólag

-a vízlágyítók karbantartása fontos mert a hálózati vízben klór van a vízlágyítók fejében pedig egytől egyig gumi és műanyag alkatrészek végzik a munkát. a klór taknyos filmréteget hoz létre a gumi felületén ami egyrészt marja a gumit másrészt az apró mechanikai szennyeződések bele tapadnak.

-német vagy kínai gyártó a jobb választás árban egyértelmű a kínai az árelőny , viszont viszont ha a minőséget az országos szervízhálozatot

nézem akkor már nem biztos.

egy gyártási hibás gépnél ha elárasztja az új vízlágyító a házunkat kit könnyebb perelni egy kínai gyártót vagy akár egy német gyártót.....?

-a vízkezelés és a vízlágyítás az két teljesen különálló fogalom ivóvízhez minél magasabb kalcium magnézium tartalom a jó a gépeink számára pedig a csökkentett kalcium magnézium tartalom az optimális 4-6 NK

Ezért jó ha egy házban különválik az ivóvíz gerinc illetve a gépeink meg szánt víze.

 

Ha valakinek van kérdése nyugodtan írjon