tibtiborkaba_new Creative Commons License 2019.04.12 -1 0 3020

Mivel jókedvemben vagyok, megmutatom, hogy milyen kaliberű lemezjátszót kell szerváljál a pécsivásárban, hogy nyugodtan verhesd a melled.

 

Hát pl ilyeneket:

 

Saját kép, nálam ilyenen pörögnek a fekete lemezek.

 

A fenti egy EMT, ami a legstudiólemezjátszóbb studiólemezjátszó. Egy legenda. Hozzáértőnek nem kell bemutatni, ezt mindenki ismeri.

Az alsó pedig egy igen jó japán direct drive, ismerheted a Hifi Magazinból, ott is bemutatták, kaptak egyet kölcsön a dorogi lemezgyárból. Ott volt referencia lejátszó.

 

Szóval láthatod, nemcsak lehetőségem volt őket beszerezni. Ja, és ez csak kettő a gyűjteményemből. Itt vannak, kézzel foghatóak, megtapasztalhatóak. Hogy képben légy, a Micronak a kardeszkája, az a szépen megmunkált alumíniumdarab, az kerül kb kétszer annyiba, mint a te Pioneered. Miröl is beszélünk?

 

Ami meg a CD-4-et illetve a quadro-t illeti, én köszi szépen, maradok a sztereónál, mint minden komoly zenehallgató. Érdekes módon komoly rendszeren a digitális formátumokat is sztereóban hallgatják, pedig a 8K/UHD szabvány már 22.2 csatornát is tud, nem négyet. Vajon miért?

De te hallgasd csak a quadrót, tudom, szeretsz széllel szemben pi..álni...

 

 

Előzmény: Hang-mérnök (3016)