Fénysámán Creative Commons License 2019.04.12 0 1 2

 

Fénytudatosság
Életünket át és át szövik az események amiket mi generálunk és amiket mások generálnak. Eme események hatásaiban ha sokat gyötrődünk a miérteken igen megtudunk betegedni bennük. Fénytudatosság egy lehetőség hogyan tudjunk ki lábalni belőle, hogy ne betegedjünk bele az igaztalanságba ami bennünket ért, szavakkal és cselekedetekkel sem tudjuk értésre adni azoknak kik nem vesznek tudomást a becsületről. Egyszerű az egész folyamata, fény színekben való fürdetés a kiváltó okokat fürdessük meg benne. Jelenleg négyféle színt használok a fehéret, aranyt, kéket. és a zöldet. Tudom vannak ettől eltérő színek és szín lehetőségek, amikor színt a színben is tudunk látni és láttatni, ahogy haladunk az önismeret során mindenki megtudja találni mindezeket a színben színeket is. Mindezeket már sokan leírták nem érdemem mindez akiket itt leírok, csak a tapasztalásaimról számolok be. Fénytudatosságban vagyunk a fényfürdetés során ÉRZELMEKTŐL ÉS GONDOLATOKTÓL mentesen legyünk az eseményben amit elindítottunk, Csakra energiáinkat bele adhatjuk az eseménybe.

Bolygónkon a tulajdonlás ( birtoklás ) sok eseményt tud generálni életünkben, mint kiváltó okok forrásai. Azt vettem észre semmit nem tudunk elérni szavakkal, gondolatokkal, cselekedetekkel, ha belekerülünk amikor elkezdenek tulajdonolni minket, (munka végzése során) vagy bármely más eseménykor)). Elkezdtem a Fénytudatosság kiterjesztését e téren is, mert tudjuk mindenki elfogadta e tényt semmit nem ér az eseményben várható változás ha a személyek nem értik meg hogy valamit nem jól tesznek végeznek ( mint a szenvedélybetegeknél, ha nem látja be hogy ő is az okozója, a gyógyulásának a lehetőségét sem adja meg) eddig így tudtuk. De mi van ha van más lehetőségünk is a változások elérésében.

Sokan vallási alapokra helyezik amikor beszélek a Fénytudatosságról a felhasználási lehetőségeiről. Mindjárt Jézusnál vannak. Egyszerűen kérdem hiszi Jézust ( tegnap pont így történt ) válasz igen, akkor eltudja hinni a másik emberben is aki jöhet bárhonnét is, azt amit Jézusban hisz, hallgatás volt részéről......