Hang-mérnök Creative Commons License 2019.04.11 0 0 3008

Alsó kategóriás lenne, egy direkt meghajtású Pio lemezjátszó, melyről azt sem tudod milyen fej van benne ? :) Avagy vicc lenne a szösszenet ?

 

Búcsús erősítő lenne, a már kicserélt 50-cm-es mélyek meghajtója ? Azért 4x 50cm mély, kicsit odacsap, mellette a 4x40-esek és a 4x30-asok, mivel qudró a vége.  Tényleg búcsús lenne, főleg freki vezérelt meghajtásban :) CD-4-essel meghajtva, de szerintem azt sem tudod, az miért kell :) Mármint a CD-4 és a freki vezérlés :)

 

Avagy csak savanyú a szőlő ? Pedig még nem is érik és Én most metszettem meg az itthonit !

 

Visszatérve a szkópra, csak a javításokhoz és a beállításokhoz kell, tehát nem használom ki a teljes spektrumát, mivel nincs rá szükségem. Nekem mindent megér az, hogy egy számomra ismert és sokat használt berendezést használhatok úgy, hogy ez még fiatal koromban, elérhetetlen álom volt számomra, most pedig itt van a szervízkocsimon. Szóval ennyi és nem több. Egy jó és megbízható társa az embernek, mely jó arra, amire kitalálták.

 

Nem tudom annó az urán bányában mennyiért is vették a szkópot, de azt mondták akkor, horror áron lett beszerezve. Én 25e-ért hozzájutottam és nem kicsit örültem neki.... (!)  (face vásárlás volt úgy, hogy sokáig hírdette az illető, de nem kellett senkinek, mivel nem ismerték, én szerencsére igen )

 

Szóval nem fárasztom magam, én örülök az olyan dolgoknak, melyekhez olcsón hozzájutok és azok még anyagból vannak-készültek és még mindíg tudják a dolgukat, minthogy olyanokat vegyek, melyek jó ha kihúzzák a garancia lejártáig.

 

Csak nagyon halkan megjegyezve, ezen véleményemmel mocskosul nem vagyok egyedül, mivel nem véletlen -> újra, az analóg hi-fi kereslet és az árak elszabadultak, nem is kicsit.

Még jó, hogy annó bevásároltam, de nagyon és olcsó pénzért :) Most horror árakon tudnám megvenni mindezt, de nem akarom eladni. Még 2 garázsnyi cuccos jön 'haza' mert eddig pihikélt egy másik településen és teljesen hazaköltözve, hozom azokat is :) 

Előzmény: tibtiborkaba_new (3000)