Mekk Elek ezermester Creative Commons License 2019.04.11 0 0 15920

"segítesz nekem?"

 

HA arra célzol, hogy szeretnél mélyebben utánaolvasni a szellőztetés alapelveinek és eközben lehetnek kérdéseid, vagy pl a véleményemet kéred az általad kiválasztott készülékek kapcsán, akkor igen, szívesen segítek.

HA viszont arra célzol, hogy lusta vagy utánaolvasni a szellőztetés alapelveinek és én oldjam meg a problémáidat, vagy pl nézzem át száz termék adatlapját és mondjam meg, hogy melyiket vásárold meg, akkor nem, nem segítek neked.

Ahogy a közmondás mondja: tőlem hálót kérhetsz (ingyen adom), de halat nem kérhetsz (még pénzért se).

 

"(fsz+tetőtér) szellőztetését"

 

Feltételezem, hogy egy légtér a két szint és feltételezem, hogy nem vagy gazdag, tehát le kell mondani a hőcseréről és a szuperintelligens vezérlésről.

Ebben az esetben

- minden vizes helyiségben lenne egy-egy elszívási pont, ezek együttes folyamatos légmenyisége 120 m3/h lenne (4 fő), ha a riasztó be van élesítve, akkor ez lecsökkenne mondjuk 30 m3/h-ra,  tartós házibuli esetén fel lehetne kézzel kapcsolni/tekerni mondjuk 300 m3/h-ra.

- plusz számos légbeeresztő a megfelelő helyeken, anyagi helyzettől függő és változatos kiépítésben (légszűrő, állítható szűkítés, elektromos levegőfűtés, stb stb).

Előzmény: Törölt nick (15919)