Hang-mérnök Creative Commons License 2019.04.09 0 0 2996

Önfényezés ? :) :) 

Mit is tetszett írni Nekem ? : "Itt most komolyan az a raszter a kérdés, aminek jó közelítéssel két percig tart utánanézni az interneten? Azért erre felvágni..."

Erre jött egy halomnyi billentyűhuszár, és úgy fikáznak, hogy az érdemben feltett kérdések megválaszolásához fogalmuk sincs :) ! Önfényezés lenne, hogy saját magam - cégemnek tervezek és kivitelezek dolgokat ? Van egy másik cég, mely megvalósítja ?

-> ja és meg is válaszoltam szösszenetedet, miszerint necces kérdés volt és a mai napig BUGYUTÁIM - TUDATLANJAIM nem tudják a megoldást -> a feltett kérdésre, pedig eléjük tártam, de mit is várhat el egy mérnök olyanoktól, melyek ezen sulik közelében sem jártak :) :) De legjobb védekezés, a TÁMADÁS.......

Ezen billentyűhuszárok 1 db -> azaz egy darab nyomtatott áramkört nem terveztek, sem kiviteleztek és nem is üzemeltettek - NEM MÉRTEK KI ÉS - be. Még a lopásos technológiával pl. A-77-es végfok panelt sem tudtak legyártani - kivitelezni.

Akkor miről is beszélünk ? Milyen önfényezésről ?

Van egy tudatlan és gyakorlatlan éra, mely itt dorbézol A FÓRUMON - úgy, hogy közben próbálja eljátszani azt, hogy ért és a tudása is megvan ahhoz, hogy alkosson, pedig dehogy van - lenne, mocskosul nincs így a dolog. 

Ha felteszek egy teljesen alapvető és egyszerű kérdést, arra sem tudják a választ. Akkor mizus a középiskolás - fősulis - egyetembeli kérdésekkel ?

Tudod mi a gond ? Ezen billentyűhuszárok egyik tanintézményt sem járták meg és végzettségük sincs, de viszont szeretnék az észt osztani tudatlanul, mert itt megtehetik. Max melléjük jártak, de minek.......

Bocsika, ha kiröhögöm Őket, mert amit mondanak - állítanak, nem hogy vicces lenne, szánalmas is.

Mivel se tudás, se szakértelem, se gyakorlatuk, se kivitelezési gyakorlat, se mérési gyakorlat, se üzemeltetési gyakorlat, se semi.....

Tehát akkor felmerül a kérdés, milyen önfényezésről is kellene beneszélnünk  ? Szerintem Te sem tudod.....

Előzmény: somytomy (2991)