Alváskultúra (X) 2019.04.05 0 0 13285

Kedves Kovismarfan,

 

tökéletesen igazad van. A Levital matracoknak úgy kell kinézni ahogyan a becsatolt image képen kinéznek és nem pedig úgy ahogyan a képen. Valami félrecsúszott az Eurofoam-nál ebben a szériában. Ugye az első észlelt probléma után én voltam lent náluk, átbeszéltük és természetesen ebből a szériából az összes hibás matracot kicseréljük. A szerencse az egészben az, hogy ez egy kis beszállítás volt (részszállítás), az előtte értékesített több, mint 400 matraccal nem voltak problémák és azóta sem tapasztaltunk újabb gondokat. Egyébként az összes készleten lévő matracot megbontottuk, ellenőriztük, kiszűrtük és félretettük a nem megfelelően sikerült termékeket

 

Persze ez egy nagyon bosszantó. Egy részről zaklatjuk a Vásárlót, más részről meg ha valami sufni üzemben gyártatnánk olcsóért, akkor azt mondom ok, ennyi pénzért ez van, de az Eurofoam a Recticel csoportban Európa (torony magasan) legnagyobb és legprofesszionálisabb habgyártója.

 

Remélem a személyes megbeszélés, a minőségbiztosítási és minőség ellenőrzési rendszer szigorításával a jövőben nem fordulhat még egyszer ilyen elő.

 

Üdvözlettel:

 

Pálinkás László

Előzmény: KoviSmartFan (13282)