barbell Creative Commons License 2019.04.02 0 0 46966

"Shortol mindegyik"

Szerintem nemigen shortolnak. Ezt onnan gondolom, hogy itt volt egy 20% körüli visszaesés, és melyik AHA profitált ebből láthatóan?

A Citadella is ahogy írtátok nem megy sehova pár éve. De nekem a Concorde VM volt az igazi csalódás. 20%-os SP500 esésnél szerintem egy tisztességes AHA már legalább bele kell, hogy csippentsen, főleg, ha mint ezek, nem is tartott korábban semmi részvényt. Nem azt mondom, hogy tolja be mindenét, mert hátha esik tovább, de csipegessen...

Vagy vannak olyan szektorok (Amerikárban), akár blue-chip részvények is, melyek agyon vannak verve, de osztalékot pl. fizetnek és sokak szerint elég stabil lábakon álló cégek. Ezekből azért lehetne tartani, még ha armageddonra vár is már a manager 4-5 éve.

Vagy tessék sávkereskedni, vagy bármi.

De nem csinálni semmit, miközben "abszolút" hozamot célzunk meg és hirdetünk...

Más: írjátok ezt a turbo EURHUF long ETF-et... Nemigen ismerem ezt a terméket, mert ha ilyesmit akarok, akkor arra ott a forex piac nekem :) de esélyes, hogy egy ilyen ETF-et nem hosszú távú tartásra találtak ki... Most éppen bejött nektek, ha 31x-től longoltátok az EURHUF-ot, de biztos hosszú távon akartok ilyeneket tartani? Ha már, akkor én forex opciókat írogatnék ki inkább, az egyéb devizakitettségemmel szemben, de hogy egy turbó certi...

Előzmény: Törölt nick (46928)