krizsi_l Creative Commons License 2019.04.01 0 1 1385

Kedves trióda kedvelő Sorstársak!

Közeledik a 2019 évi találkozónk ideje, melyet a már hagyományosnak tekinthető

Kisszékely, vadászház helyszínen

2019 április 13.-án, szombaton, tartunk 9-18h óráig

Szívesen látunk mindenkit, aki trióda végcsöves erőstőt hallgat, vagy csak érdekli, az a hangzásvilág melyet ezek a csövek közvetítenek, szeretne hasonló érdeklődésű audiofülekkel találkozni.

 

Szokásainknak megfelelően a szabadon választott programok mellett ismét lesz szervezett is

„Csipek és hangok”

Gyakran felmerül a téma, indul vita első vérig a különböző technológiájú DA átalakítók hívei közt. Multi és egybites, R2R, áram és feszültség kimenet…. sorolhatnám még.
Arra gondoltunk, hogy a kérdést ugyan eldönteni nem tudjuk, érdekes, tanulsággal szolgáló meghallgatásokat érdemes szervezni.
Igyekeztünk széleset meríteni. A 14 bites TDA1540-től a diszkrét R2R Soekris DAM1941-ig több minden várható. A teljesség igénye nélkül: Human Audio DRA-8 PCM56P-K; Dual és single WM8741; Space One DAC; TDA1543 csöves kimenet;  Lite DAC 50 PCM 63P-K  44k...96k PCM; Roon Rock szerver, Core Audio szerver; Core Audio USB-SPDIF átalakító; SOtM SMS-200 Neo network file player és még sok más digitális eszköz.

Ezen kívül lesz LP Shelter 901, ezüstös step-up, és a magnósok sem maradnak otthon.

Szokás szerint a tetőtéri nagy helységben szervezett program lesz a szlogennek megfelelően a DAC csipek főszereplésével, ellenpontként pedig megjelenik az analóg vonal is.

A földszinti kis szobákban pillanatnyilag háromban várható meghallgatható rendszer, amiből egyben kap szabad teret a kísérletezés.

Délelőtt igény szerint svédasztalos hideg, kora délután meleg étkezést, üdítő italokat, kávét biztosítunk.

A találkozó részvételi díja 1000 Ft mely tartalmazza a helységek használatát, takarítást, fűtést.

A délelőtti és a délutáni étkezés, üdítő italok, kávé 2500 Ft/fő.

 

A helyszín: http://gyulajzrt.hu/kisszekelyi_vendeghaz

A találkozón kívüli vadászházi szolgáltatások árjegyzék szerint igénybe vehetők:

http://gyulajzrt.hu/turisztika_arjegyzek

 

A szervezést segítendő készítettem egy táblázatot doc.google segítségével melybe beírhatjátok részvételi szándékotokat és egyéb ezzel kapcsolatos információkat. A táblázat az alanti link segítségével megnyitható, szabadon szerkeszthető. A szerkesztésen felül természetesen megosztható, azonban a nyilvános megosztást a táblázatban levő érzékeny adatok miatt nélkülözzétek.

 

A táblázat linkjét magánban kérheted (elérhetőségem nyilvános)

 

Továbbra is fennáll a „hagyományos” kommunikáció lehetősége a krizsi_l kukac freemail hu, vagy másik ismert email címemen.

 

A találkozó alakulása a táblázat segítségével figyelemmel kísérhető.

 

 

Ü