kobab Creative Commons License 2019.04.01 0 0 346988

... és a dicsőséges Wehrmacht győzedelmesen halad Moszkva elfoglalására. 

 

Bocs Berci, de Auralianus gondoskodott a hangulatomról. 

 

A topik öt legnagyobb Energiewende rajongója között vagyok (ha nem három, vagy veled együtt kettő) de basszus, az induláshoz képest a szél fejlődés gyakorlatilag leállt, a déli új hálózati összeköttetés lakossági ellenvetések miatt leállt és kilátástalan, a solar technológiát meg "megszerezték" a kínaiak. (Ezt szeretnék elérni a gépjárműiparban az EV erőltetésével.) A tárolásban nem sikerült áttörést elérni, holott a németek úttörők voltak a vízbefecskendezéses sűrítés terén, hiába vannak kiváló német intézetek, az eredmény nem látszik. Tudom az EU preferenciák is változnak, de ide (Kutatás) kellene önteni a pénzt nem a keleti térburkolatokra azért hogy a maffiák többet lopjanak. 

Maradtak a passzívházas meg az energiahatékonysági megoldások, minden más érdemben elvérzett. Ha még emlékszel milyen nagy reményeket fűztünk a VW motor bázisán épített egyen CHP rendszerekhez. Nagy tételben fogadtam volna hogy ez sikeres lesz, és ez is elhalt. 

 

Nézd, én meggyőződéses megújuló párti vagyok, de minek örüljek?!

 

Azt kihagytam, hogy hála istennek a támogatás visszaszorulóban, (ez az elmúlt évek legnagyobb előrelépése) bár pl itt nálunk a maffia most veti rá magát a solar támogatási rendszerre. 

Előzmény: _Berci (346985)