Törölt nick Creative Commons License 2019.03.27 0 1 46290

Neked igazad van sok mindenben.

Az említett időpontban - 1987. jan. 10-én - Zugló kocsiszínben dolgoztam. A havazás első napján én sem tudtam bemenni rendesen, Békásmegyer HÉV-állomáson délelőtt 11 óra körül kb. 2 órát várakoztam mire el tudtak egy vonatot indítani a város felé (váltók, biztber.) - viszont ez a vonal a további napokon üzemelt, amikor más még nem.

Ha jól emlékszem 11-én volt a fogaskerekűn a két halálos áldozatot(két fogas vezető) követetelő tragédia (ismertem Őket). A HBweb-en találsz róla részletesen is ismertetést.

Szóval én nem szeretek a föld alá menni. Utazáskor szeretem az utcát vagy a tájat nézni és nem valami okos kütyüt a föld alatt :-)))).

Még valami:

Amikor olyat olvasok, hogy adott távon a metróval 5-10 perc - esetleg néha kicsit több - utazási idő takarítható meg, számomra nem csábító alternatíva. Nem azért mert most már ráérek (nyugdíjas vagyok), amikor "naponta" jártam be a BKV-hoz és bizony kevés volt a pihenő és szabadidő, akkor is mindíg a felszínen utaztam a városban. Sokszor még a kerülő utat is vállaltam (és persze a vele járó plusz időt is). Ha mégis metróztam néha - nem lehetett elkerülni - hát akkor különleges világnap volt.

Na ennyit magamról a témában, természetesen ez magánügy, nem kell egyetérteni velem.

Gondolom ezekre írta _Nyuszi, hogy érzelmi alapon közelítem a témát. Hát lehet ez is.

Olvasd el a 45159. hsz-t is, talán érdekelni fog.

Üdv. :-)

Előzmény: dave_dömper (46282)