OFF!
Sokszor esnek bele
az emberek a hibába, hogy csak írni szeretnek, olvasni meg nem. Vagy ha mégis, akkor nem képesek értelmezni az egymás után leírt betűket, szavakat. Mire gondolok?
"nem tudja?hát akkor segíts neki!!!nem azt kell egyből javasolni hogy vegyen másik autót!"
Pont ezt tettem a #62596-os postomban. Miért kéred számon rajtam?
"de én embereken segítek és azért csinálom mert szeretem nem a pénzért,és nem úgy van hogy akkor most én ezzel többet akarok keresni és többet is fogok.
ezért van a másodállás,ott lehetne pénzt keresni ha több idő lenne rá de a főállás miatt ez nem lehetséges."
Ezért én végtelenül tisztellek, ám mindezen tisztelet ellenére sem értek egyet veled a mostani témában.
Ha remete akarsz lenni, légy remete, de ne sírj, hogy nem tudsz lemenni a városba sörért. Te választottad.
Ha Szíriában akarsz menekülteknek karitatíve angolt oktatni, akkor hajrá, de ne sírj, mert nem tudsz aludni a bombák zajától.
Ha évi 80.000 km-t mész porszívóügynökként és S600-as Mercivel jársz házalni, ne sírj, hogy semmit nem marad meg, mert leeszi a gatyádat is, járj 1.5 D Saxoval...
És változatlanul be fogom írni - ha nem is havonta, mint ahogyan állítod -, hogy akinek nincsen anyagi lehetősége szervizeltetni az autóját - érteni meg nem ért hozzá, hogy saját maga csinálja -, akkor változtasson:
- vagy vegyen olyan autót, aminél nincsenek ilyen gondjai,
- vagy járjon tömegközlekedéssel.
ON: