Putyika007 Creative Commons License 2019.03.24 -1 0 95075

Valamit félreértettél, vagy nem értelmezted megfelelően a beírásomat!

Én pusztán a részemről tapasztalt dolgokat írtam le a topiktárs kérdéseire!

Más dologról próbálsz vitába invitálni, ami nem fog menni, még mielőtt a többi "mesterlövész, versenyző" is besértődne a leírt dolgokon és nekem esne a szokás szerint! (előre is elnézést kérek a kisarkított és kicsit irritáló megnevezésért!)

Inkább el kellene gondolkodni azon, amit a topiktárs kérdezett és azon, mennyire lehet helyénvaló és logikus magyarázat, amit írtam (még egyszer, személyes tapasztalat révén, nem kevés "mintavételi sokaság" alapján).oNa meg azon is, hogy ma Magyarországon a légfegyverekkel rendelkezők, vagy azt birtokolni kívánók közül milyen arányban vannak a hozzáértő és típusokat ismerők és milyen arányban azok, akik csak szeretnek, szeretnének lövöldözni, más legális forrás nem lévén, légfegyverekkel!

A magam részéről továbbiakban is fenntartom, hogy tudom, gyakorlatban is érzem (bizonyos feltételek teljesülése esetén) a különbséget, ám ez a "hétköznapi emberek" nagy részénél nem mutatkozik meg összefüggéseiben az ár  arányával!

És ezt továbbra is fenntartom!

Erről és csak is erről azonban hajlandó is vagyok vitázni, ha fel tudsz mutatni egy olyan "mintavételi sokaságot", akik amatőrként egyértelműen meg tudják ezt cáfolni!

Topiktárs kérdéséből ítélve nem jellemző ez! 

Előzmény: sako (95073)