Putyika007 Creative Commons License 2019.03.24 -1 2 95072

Szvsz épp azért, amiért a Te fejedben is felmerültek ezek a kérdések!

Olvasva a fegyveres topikokat az egyik legnagyobb "marketinggel" és hírveréssel rendelkező légfegyver típus (bár szvsz azért akad még néhány, ami legalább ennyit tud és egyszerűbb, könnyebben karban-tartható, szerelhető stb..

Aztán olvasva ezeket, rászánja magát az illető és vesz egy ilyet annyiért, amennyit még sosem szánt légpuskára.

Ha sikerül egy valóban szép és jó példányt kifognia, eleinte körbecsodálkozza, egy-két előnyét még meg is érzi, aztán kezdi érezni, hogy számára ezzel nincs nagyobb sikerélmény, mert ugyanúgy rossz a technikája, ráadásul nehéz a fegyver mint a rosseb és sokkal kényesebb, mint ami eddig volt, sokkal jobban kell félteni, mert sokba került.

Aztán szépen bekerül a szekrény mélyére és újra a régi megszokott lesz használva. Így egy idő után rájön, hogy számára ez fölösleges pénzkidobás volt és eladja. A jó hír esetében az, hogy legalább nem tud rajta sokat bukni, ha valamiért nem kókányolt bele.

Lehet lehurrogni, de számos jó- és kevésbé jó ismerősből merítettem ezt a tapasztalatot.

A magam részéről inkább gyűjteményi értéke van ezeknek a vasaknak és be kell ismerjem, hogy a nekiüléses, asztalon feltámasztott "precízós" lövészetemen kívül a mai napig jobbat lövök a Crosman 1760-nal 20-25 méterig, mint bármelyik márkás vasammal, pedig tudom és elismerem, hogy minőségileg nagy ám a különbség, nem is kicsit!

Előzmény: csatornás (95064)