Putyika007 Creative Commons License 2019.03.24 -1 1 95071

Van mindegyikből, a 75-ből kettő is és épp az ilyen fórumokon olvasott hírverések révén kezdtem neki gyűjteni a régi verseny puskákat.

Nálam az FWB 300S és a "vadásziasabb" tusájú FWB 150 valahogy jobban bejön, nem beszélve a Walther LGV és LG 55-ről.

Tény, hogy sokkal másabb egy egyszerű hétköznapi nép-puskához képest, de aki nem rendelkezik az átlagnál valamivel jobb lőtudással nem biztos, hogy el fog ájulni a saját teljesítményétől egy minőségibb puskával lőve.

Főleg ha nem nagyon van eleresztve anyagilag, mert a sörösdoboz lövészetnél túl nagy előnyét nem fogja látni a márkás vasaknak. Az első "pofáraesés" már a súlykülönbségnél ki fog jönni egyeseknél.

És szvsz valami hasonló miatt kérdezett a topiktárs.

Az viszont biztos és igazol minden márkás légfegyver mellett "hadakozót", hogy egy bizonyos lőtudás szint felett megdöbbentő eredményeket okoz a puskák közötti különbség, de főleg nagyobb távolságokon.

Valamikor réges-régen nálam kötött ki a kínai alsókarosod, amit megszelídítettél és elláttad egy tusa-hosszabbítóval! Még Én is jobbat lőttem vele 10-15 méteren, mint pl. Salvia-val és FÉG-ekkel.

Az igazi megdöbbenés részemről akkor volt, amikor egy amolyan házi topik-találkozón az egyik topiktársunk, aki ugyan versenyezget, de nagyon ritkán kerül dobogós helyezésre, pár gyakorló lövés után 10 méteren tolta vele az egybeszakadó lövéseket.

Nekem ez még a legjobb vasakkal sem nagyon megy, még támasztékból sem (nem röhögni, nem csúfolni, elismerem, hogy lőkészség nélküli balfék vagyok), bár csípőből pisztollyal simán borogatom a sörösdobozokat 15 méterről is és korongozásnál sem hibázok sokat.

Előzmény: mastersergeant (95062)