csatornás Creative Commons License 2019.03.23 0 1 95064

Elhiszem,biztosan egy szuper légfegyver,bár még nem volt alkalmam kipróbálni.

Amit nem értek,az hogy sokaknál nem áll meg,ki tudja ha most rászánnám magam hogy vegyek egyet,lehet olyat fognék ki hogy már 100 gazdája volt. A nagy buta fejemmel ezt nem értem,hogy minek kézről kézre pörgetni.

Nekem ami portékáim vannak azt megszokom és hosszú távon megbecsülöm.Ha valamit eladok,az szinte egytől egyig olyan holmi amit már én is használtan vettem,jelzem soknál a kókányolás nyomai erősen fellelhetők,volt köztük helyrehozhatatlan is.

Ahogy olvastam a linkelt oldalon,a 70-es évektől gyártották,sok gazda,sok kéz...

Ha magamból indulok ki,,,megveszem,első nap szinte le se teszem csak kézben tartom,tanulmányozom,majd következő 1-2 nap próbálgatom hogy milyen azután pedig szétszedem és megnézem hogy okosabb dolgot tudnék-e tenni vele mint a tervezője.

Gondolom nem vagyok egyedül ezekkel a reakciókkal és egy sok kézen"pörgetett"légfegyvernél esélyes hogy valami karámba való is belepiszkált már.

Aki tud lőni,érzi a célt,annak megy akkor is ha akáckaróra van feldrótozva a szerkezet.

Pár éve azt hittem hogy valaki lőtt a puskámmal és elállitotta,kérdőre vontam a családot ki volt az a galád,de hamar rájöttem hogy a cukorbetegség állitotta el az én szememet.Foghattam volna én is tusra,elsütőszerkezetre és más egyéb dolgokra,nem a puskát kezdtem el csereberélgetni.Volt egy korszak aminek vége van, rossz de elfogadtam.

Előzmény: mastersergeant (95062)