Mazsola0070 Creative Commons License 2019.03.23 0 0 24967

Kedves, baráti hangú cikkek...:) (Ezek az emberek – Vajda, Molnár Bé és Herczeg – valamikor tényleg haverok, netán barátok esetleg üzleti partnerek voltak? Az egy dolog, hogy ezek a kapcsolatok elmúltak, a kérdés az, hogy kinek az érdeke beledobni a szart a ventillátorba?)

 

D.G.: „végül pedig a Dining Guide magatartásával nem összeegyeztethető tevékenységei miatt távoznia kellett a kiadótól.”(mármint Vajda Péternek). (Vajon mit tett szerencsétlen Vajda? Miért nem lehet leírni, hogy mik voltak ezek a tevékenységek, ha arra hivatkoznak, hogy emiatt rúgták ki? Mert így csak mennek a találgatások, amelyek lehet, hogy durvábbak a valóságnál.)

 

„az ilyen természetű, ízléstelen, megmondó szerepkörben tetszelgő megnyilvánulásoktól” (mármint Vajda Péter  megnyilvánulásai ízléstelenek és Péterünk tetszeleg a magmondó szerepkörben)

 

Na de Péter sem maradt adós, és ő is ügyelt arra, hogy oda rúgjon, ahol fáj.

 

V.P.: „Akkoriban ugyanis gyakran együtt teszteltem a székesfehérvári 67 étterem tulajdonosával (ő most a DG felelős kiadója), és éttermét – jobb meggyőződésem ellenére – beszuszakoltam ezekbe a TOP-listákba. Gyarló ember lévén nem tudtam ellenállni könyörgésének. Ezért nem kaptam ellenszolgáltatást, csupán „tiszteletével és barátságával” tüntetett ki, és jólesett az állandó hízelgés.”

 

Magyarul: a 67 egyáltalán nem toplistákba való étterem, de Herczeg addig nyalta a seggét (könyörgött és hízelgett), amíg jobb meggyőződése ellenére odasorolta a 12 egy tucat éttermét.

 

Itt V.P is csúsztat, mert Herczegék természetesen nem azt írták, hogy ezen „etikátlansága” miatt rúgták ki, amikor Herczeg átvette a hatalmat a DG-ben.

Előzmény: Caipi (24960)