jbk Creative Commons License 2019.03.21 -1 2 175249

Sziasztok!

Eladóvá vált, Canon EF 16-35mm 2.8 L II. objektívem.

Kopás, karc előfordul, de jó esztétikai állapotban van. A feliratot hordozó karima kilóg a sorból, ott komolyabb kopások is előfordulnak. Azt az előző tulajdonos okozta. Lsd. képek.

Az objektívet javították. Leejtettem, és az autófókusz motor valamelyik műanyag alkatrésze elpattant. Működésbeli (élesség, af) problémája nincs. Legalább így új az auto focus, egy egyébként is kopásra hajlamos része, vagy egésze. Nagyjából fél szezonnyi esküvőt fotóztam vele, a javítás óta. Kb 1000 kép.

A tubus vájatában keletkezhetett egy benyomódás, ami miatt 20-24 mm tájékán egy kis ugrás érezhető, a zoom gyűrű tekerésekor. Lehetne elöregedés jele is, de ezt nem csinálta az incidens előtt. Ezért feltételezem. A gumigyűrűk alapján nem volt agyonhasználva. A weather sealing gumi is csak a képen látható helyen lett megcsípve. 2011- es évjárat. Én nagyon vigyáztam rá, az esést leszámítva.

Továbbá, sajnos a szerelőnek nem volt megfelelő eszköze a frontlencse le és fölszerelésére, így az most picit kotyog. Ezt egy olyan szerelő tudná, egyébként pillanatok alatt helyrehozni, akinek van hozzá dedikált eszköze. Talán az ugráson is javíthatnak, ha jobban utánanéznek. A 220 Volt használt részlegén jártam vele ma. Ami feltételezek, azt az ottani beszélgetésem alapján is teszem.

Szerintem ezek inkább kényelmi funkciókat érintő hibák. Bátran merem ajánlani annak, akit ez nem zavar. Egy hét garanciát vállalok is rá. Ha úgy hivatalosabb, akkor a v_terán, több mint tíz éve működő accountom alapján is megejthetjük a vásárlást. Mivel hirtelen kell megválnom tőle, ezért visszavásárolni csak március elején tudnám. Szerintem nem kerül sor erre, mert a javítás óta, kb háromnegyed éve, majdnem folyamatosan használom. Doboz, viseltes napellenző, kis szürke táska jár hozzá.

Serial: 3307056

Ára: 190000

karoly.balazs

gmail