kobab Creative Commons License 2019.03.21 0 1 346406

A fenntartható fejlődéssel semmi gond...

Pedig de, nekem már a fejlődéssel gondom, van, de elfogadom, hogy politikusok mást nem tudnak eladni.

 

a mostani technológiával meg semmit sem fenntartható.

A tendenciákat kell figyelned, pl. a megújuló lassú térhódítását.

 

Se a fejlődés, se a stagnálás, se a lassú elsorvadás...  emellett azt sem látom be miért kellene bármit is benépesíteni?

A pusztulás beteg dolog, és megállíthatatlan. Ormánság az egykézéssel indult el a lejtőn, és nem látni a végét. Nem akarok és benépesíteni, hanem a pusztulást akarom megállítani. A népességet tekintve a stagnálás lenne az ideális állapot, de szinte lehetetlen beállni erre a szintre erről szól a történelem. Ezért kellene kiemelt figyelmet fordítani a pl. ENSZ-nek is a a demográfiai kérdésekre. Óriási bűnös felelőtlenség hogy nem ez történik. Minden elmulasztott nap egy újabb népirtást készít elő. 

 

Miért is kevered össze az országokat a civilizációval?

Minden közösség részekből tevődik össze. Ahogy Ormánság kihalását jobb lett volna elkerülni, ugyanúgy jó lenne elkerülni hogy Ormánság sorsa jusson Magyarországnak, vagy Európának. De lentről kell kezdeni, és ugyanazt a mércét kell alkalmazni minden közösségre. Ha Európa kihal, Afrika túlszaporodik, nincs az a faszkalap uszító politikus aki meg tudná akadályozni idővel a beáramlást. 

 

Életkor maximalizálásos sületlenségekre nincs időm. Ez ugye egy rossz vicc volt?!

Előzmény: Auralianus (346405)