Alváskultúra (X) 2019.03.19 0 0 13220

Szia,

 

a latex gumiszerű, a normál hab tapintásra sprőd egy kicsit és merev, a HR habok rugalmasak, kicsit nagyobb a cellaszerkezet struktúrája és olyan, mintha egy kicsit "csúszós" lenne. Persze ez megint olyan, mintha a lecsó ízét kellene leírni...

 

Egyedülálló módon amúgy csinálunk egy laboratóriumot és többek között olyat is fogunk tudni, hogy mikroszkópos felvételek az egyes habok cellaszerkezetéről, tömegsűrűségeket mérünk majd, légáteresztő képességét tudjuk majd mérni a haboknak-matrachuzatoknak, egzakt mérések alapján tudjuk majd a matracokat keménységi skálába sorolni meglehetős pontos meghatározással, felületi feszültséget tudunk majd mérni, emlékezőhabok reakcióidejét, stb... (minden poént nem lövök le)

 

Üdv,

 

Pálinkás László

Előzmény: Beer Monster (13219)