WattieNo1 Creative Commons License 2019.03.13 -1 0 68480

Kedves Soldaros!

 

- "Te is és más is mondta, hogy egyesületi oldal pályázati pénzből készült."

Ezt lendületből visszautasítom! Soha nem mondtam ilyet!

 

- Nem "elakadtam" a weboldallal, hanem el sem jutottam odáig!

 

- "a felirat és lelőhely kitöltésén kívül..." Ez úgy csúsztatás, ahogy van! Ugyanis ilyen információ nem szerepel az adatbázisban ...Vagy legalábbis a bejelentkezés nélkül látható adatoknál! (Mert ugye tovább nem jutottam.) 

 

Van még egy-két dolog amit nem értek a hozzászólásodban, de inkább hanyagoljuk.

 

Amit írtam, azt GyőrPécs-nek írtam, miután szóba került, hogy sem az egyesület indulásakor feltételezett 15.000, sem a jelenleg ismert 30.000, hát még az eddig elő sem került másik 30.000 téglát, lehetetlen papírformában katalogizálni.

Az általad (ingyen és önként!) készített digitális katalógus pedig halandó ember számára - finoman fogalmazva - bonyolult.  ...kezdve a regisztrációval.

 

:(

 

 

 

 

Ezt már a többieknek mutatom összehasonlításul:

                               

Az első kép a Tegula2 program, a második az MBTGYE adatbázisa, amelyiken (bárki is volt az az "értelmes" aki ilyen adatok közlését javasolta) egyértelműen látszik, hogy tele van fölösleges információk megadásának lehetőségével, amit ráadásul az fog kitölteni utoljára, akinek állítólag "fontos".

A Tegula2-nél természetesen számadatokat is be lehet írni a mérethez (30,32x14,7004x6,17cm), ha valaki cifrázni akarja ...de a 4 dimenzió(?)

 

 

Azzal tisztában vagyok, hogy könnyebb kritizálni, mint csinálni.

Észrevételeimet építő jellegűnek szántam, aztán mindenki úgy ítéli meg, ahogy akarja!

 

 

Előzmény: Soldaros (68479)