Törölt nick Creative Commons License 2019.03.11 0 0 36113

Amendolának soha nem volt 30 millás garantált szerződése

Az, hogy 2 gyűrű után nem maradt aprópénzért a Patriots-nál, szerintem érthető. 

 

A Raiders szerintem 1-2 éven belül kihívó lehet.

Van lóvéjuk, 58,8M cap space, és az idei draft class gyakorlatilag minden hiányzó posztjukra tud adni embert, főleg, mert a 8 draft cetlijükből 3(!) első körös!

A 4. (Saját) , 24 (Bears) És 27 (Cowboys)  választás is az övék!

Egyedüli gáz, hogy egy kiváló Chiefs, egy jó Chargers, és egy újuló Broncos van a divízióban, de simán elképzelhető, hogy a Chargers helyett idén őket szippantja magával a chiefs ( persze ha a chiefs idén is jó lesz, mert az ugye nem biztos)

 

 

De ha nem így lenne, a steelers se biztos, hogy ott lesz. Idén nem volt playoff és az egyre gyengébb Big Bennel, és Tomlinnal egyre kétségedebb a megújulás

Ne és ott a Browns, idén harcban lesz az afc north titullusért. Már most is közel voltak, de a 68 !!! millás cap space, és a kiváló draft lehetőségek most a liga egyik legjobb védelméhez, plusz a liga második legjobb ifjú titánjához (mayfield) jönnek)

Szóval ott lesznek, és valószínűleg a Ravens-el. Legalábbis a Ravens kisebb alakítást igényel, mint a Steelers, ahol a védelem még sok ponton hiányos, az említett offense gondok sem rakhatók szerintem 1 offseason alatt rendbe, főleg nem 16M cap space-el...

LeVeon Bell is megy, Big Ben helyére beépíteni QB-t nem lesz egyszerű

 

jó döntés volt a részéről

 

 

Előzmény: -Minarik- (36111)