Akranes Creative Commons License 2019.03.03 0 0 7053

                                                      Szia !

Köszi a válaszokat,minden mondat valóságos kincs nekem,hiszen elég rossz lelkiállapotban vagyok.

Még pár kérdésem lenne utánna inkább az oldaladra irnék az -email címedre,ha nem gondd,mert mindent ide nem akarok leírni.

1.Szóval az SSRI-gyógyszerről....mivel a hölgyekre másként hat a gyógyszer,nyilván nem érezted annyira vészesnek a mellékhatásokat....rengeteg férfinél viszont....igy nálam is, komoly mellékhatást okozott.

Teljes vagy csökkent libidóvesztés....de ez csak a kisebb baj,ugyanis ha van is vágy egyszerűen nem tud elélvezni a férfi,ezt az orvosok sokszor lassú puskának nevezik,de valójában nem lassú puska,mert sok férfi képtelen az ejakulációra.

Én már több SSRI-t kipróbáltam,és ez a mellékhatás mindig megvolt....tehát választhat az ember....vagy elfelejti a szexet,egy bizonytalan gyógyulásért ,hiszen egy kezelés akár több év,vagy talán állandóan is szedni kéne....én lemondtam a gyógyszerről,mert a libidóvesztés egyenlő a magánnyal ami pedig depressziót szül.

2.Szóval szedtél SSRI-t?....és hogyhogy már nem kell,hiszen az orvosok ezt a kényszernél fontosnak tartják,ha jól tudom.Elég az antidepresszáns ?   hogy érzed magad tőle? Nekem a nyugtató viszont fontos,add egy jó közérzetet.

3. A  fáradságról még annyit,hogy akár napi 20-30 kényszertől pl: ajtóbecsukás,elképesztő fáradságot érzek,ami még izomfájdalomal is jár....akkor neked nincs ilyen a kényszerektől?

 

Előzmény: rizsa79 (7052)