Józsefné Fodor Creative Commons License 2019.03.03 0 0 15979

Üdvözlök mindenkit.

Szeretném megkérdezni azokat a betegtársakat, akik többek között piriformis sz-val is küszködnek, hogy milyen tüneteket tapasztaltok. 

Sajnos most lesz egy éve, hogy nem javulok én sem és annyi megállapított betegség után, melyet lentebb meg is írtam, most azt mondja az új  dr-nő (reumatologus), hogy ez lehet piriformis. Panaszaim kb 50 %-ra csökkentek, hiszen én sem tudtam az ágyból felkelni, elindulni (LIV-V csig. elcsusz. degenerativ, kisebb sérvek, szinte minden csigolyán,) DE ami megmaradt és napi fájdalommal küszködök én is, a derékfájdalom vizszintesen, bal oldali gerinctől kisugárzó erős fájdalom a csípőmbe  kb.tenyérnyi helyen előre a hasba sugárzik ki. Olyan érzésem van, mint amikor megfeszíted az egész gyomrod, hasad (mert így tudok elindulni, felkelni) szinte, ha állok az egész testem görcsben van. Éjszaka többször is ki kell mennem sajna ezt mind újra játszom, de legalább már ki tudok menni.

Amit nem hiszek el!!! Nagy nehezen úgymond "bejáratódik???" délelőtt övvel, gyógyszerre szűnik aztán olyan vagyok, hogy menni és állni tudok, aki lát nem hiszi el, mennyire szenvedek.

A bal oldali farba ezernyi szúrás zsibbadás ami lejon a forgómra előre, a combomra.

Megmondom őszintén pont 10 éve lettem melldaganatos (mindenen túl vagyok műtét, sugár, kemo) és az agyamban ott hátul...  csak nem valami újra kezdödik. Tehát kisugárzik-e a fájdalom a hasba, gyomorba, combtőbe ha piriformis sz-ád van?

Május közepén lesznek az éves nagy vizsgálataim (onkológiai) addig ezekre várok, meg kell várni.