Camo_BDU Creative Commons License 2019.03.01 0 0 187

14 éve történt, akkoriban nem volt ilyen sapkám, nem volt lőfegyverem sem, a fekete ruha meg elég kevés hogy valakit betaláljanak a bizonságiak. Annyi erővel kiszemelhetnék a papokat és rabbikat is, mert ők is feketét viselnek. :-)

 

Fallout 4 még nem volt, még New Vegas és Fallout 3 sem. Igaz, a Soldier of Fortune videójátékomon hümmögtek. Meresztettem is a szemem hogy mi nem tetszik nekik rajta. Rákérdeztem hogy "valami probléma van?", erre mondták hogy "hümm, hümm... áh, nem...", mikor meg meg kérdezték hogy mi a szakmám és mondtam hogy biztonsági őr, akkor elég durván megjegyezték hogy a szemét alakok annak mennek. (Azon meg méginkább néztem, mert hát ők is biztonsági őrök, akkor saját magukat is annak tartották? Mondjuk megloptak, tehát lehet hogy csak saját magukból indultak ki.)

Vault 76-om nincs, de most vettem meg az AtomRPG játékot. Ha a Fallout 2-t bírtad, akkor ez is tetszeni fog ha megveszed. Csak 15 dollár Steam-en és GOG-on. 

 

"Gratulálok az A10 felismeréséhez és a földrajz teszthez."

 

Köszönöm. :-)

Nyáron hétfőnként mindig megy a repülés, a régi városunknál  Detroit mellett is volt egy bázis. Úgy tűnik hogy mindig ilyen bázisos helyekre költözünk. :D 

Előzmény: Rinkhals (185)