HA5OPI Creative Commons License 2019.02.28 0 0 2572

Elolvashatom százszor a KDR jegyzetet, vagy a puskást, ha egy olyan rajz jön elém akkor sem értem, és nem fogom tudni lerajzolni.

 

Igen, olvasd el 100-szor.

Van kb. 20 rajz amit tudni kell, akkor le fogod rajzolni úgy is, hogy nem érted.  Bár ha az egyenes vevő blokkvázlatát nem érted (ami pl. nekem is volt), akkor nem érted az egész szakmát amiben vizsgázni akarsz.

Én garantáltan nem a tankönyvi rajzot büfiztem vissza a vizsgán, mert végül nem írták, hogy csak AM-re kérik az egyenes vevőt, úgyhogy született bele még produkt detektor is, de elfogadták.:-)

 

A digitális átjátszós hülyéskedéseket azért nem nyúzzák a vizsgán, mert azokkal nincs dolgod, ott bedugod és megy, bele sem tudsz piszkálni. De egy rövidhullámú készüléknél még a leg-SDR-ebb esetben is van mozgástered, le tudod ültetni a fél sávot ha nem tudod, hogy mit csinálsz.

 

Elmondok egy ezer éves sztorit.

Egy gimibe jártam (csak meleg csákány váltásban, ő végzett júniusban és mentem szeptemberben és már csak a tablón láttam) az egyik emblematikus, gyönyörű színésznőnkkel. A biol tanár 4-ben elmesélte, hogy bizony bukásra állt a csaj, de már előre fel volt véve a színművészetire, úgy ment neki a színjátszás. Megmondta neki a tanár, hogy az óra végén felelni fog, ebből a fejezetből. A csaj leült a sarokba és bebiflázta az anyagot, majd felmondta hibátlanul, bár egy szót sem értett abból amit beszélt. Nos ezzel a kettessel indult el visszavonhatatlanul a karrierje.:-)

 

Ülj le a sarokba és vágd be azt a kurva 20 ábrát és röhögve átmész.

Előzmény: Daniel's (2564)