Törölt nick Creative Commons License 2019.02.26 0 0 597

Nem tudom, hogy segít e. De néhány adattal szolgálhatok. Nálam a leghosszabb társalgás, amiből végül nem lett komolyabb. 23 napig tartott. A leghosszabb üzenet, amit kaptam így társkeresősökön válaszként. 4710 karakter hosszú volt. Egy átlag üzenetem mostanában 550 karakter hosszú. Ha tényleg érdeklődik a másik fél, akkor közel ugyanannyit ír, mint én. E-mailben, vagy itt kifejezetten szószátyár vagyok. Így azokat hagyjuk. Ismertek már ehhez elég jól ahhoz, hogy elhiggyétek. :)

Van igazság alapja, amit állítasz, hogy lefulladhat egy beszélgetés. Ha nincs új inger. Viszont nem veszed számításba, hogy a nők imádnak beszélni. Neked csupán emlékeztetnek kell őket, hogy mit is imádnak csinálni. Ehhez nem árthat a szerencse is, de garantáltabb a siker, ha egy érzelmeket tartalmazó üzenettel indítasz katalizátorként. Semmi nyálasra nem kell gondolni. Csupán kifejtheted, hogy imádod a borzongást, ezért is rajongsz a horror filmekért. Rögtön meg is kérdezheted, hogy "félnél megnézni velem egy ilyen filmet?" Vagy kijelented, hogy a Te kutyádat mindenki imádja. Főleg amikor önmagát kifigurázva égnek álló lábbal alszik bárhol, miközben szuszog a teste, s kilóg a nyelve a szájából. Marha vicces látvány nekem elhiheted. Ugyanakkor sokan beszariakká válnak a kutyád jelenlétében, amikor éber, mert baromi nagy állva és ülve. Rögtön rá is kérdezhetsz, hogy ő hol érzi magát elemében, van olyan élethelyzet, ahol magabiztosság jellemzi? Kérdezni és mesélni tudni kell. Gondolj arra, hogy ha monoton hangon felolvasnád az elküldeni szánt üzeneted, akkor is megragadná a figyelmet!? A kérdéseidre megéri válaszolni? Kellően kizökkentően fogalmaztad meg, hogy elkerülhesd a sablon válaszokat? Amíg nem érzed úgy, hogy a másik ismeretlen személy legalább alapfokon nem kedvelne, addig fölösleges a személyes szembesítésen gondolkozni. Annak meg kifejezetten örülj, ha valaki nonverbális módon közli veled, hogy nem érdekled. Nem válaszol, vagy csak szűkszavúan. Húzd ki a nálad esélyesek listádról és haladj tovább.

Előzmény: bbfan1 (589)