Alváskultúra (X) 2019.02.25 0 0 13142

Kedves Szicso123,

 

szerintem egy ikeás habszivacs matrac után még nem érdemes elbizonytalanodni, olyan ez kicsit mintha a tiramisu tetejéről leettük volna a keserű kakaóport és soha többé nem szeretnénk tiramisu-t enni. Pedig a tiramisu lehet nagyon finom is. A felsorolásból a normál habok -és most függetlenül a sűrűségtől és a keménységtől- tompák, rugalmatlanok, a közelében sem lesznek egy rugós matrac feelingjéhez. Ha habok között keresünk, akkor HR hab valami nagyobb keménységi értékkel. Egyébként a Levital matracoknál használt HR3536 már egy eléggé feszes hab (ez pl egy nem zónázott matraccsalád). Rugalmassága egy ilyen matracnak egy részről a felhasznált alapanyagok miatt lesz, más részről pedig a kialakítás teszi majd dinamikussá (Swiss Tech Dinamic, Dinamic+, Levital Perfect matracok). Szóval a babapiskóta, a krémsajt, a tojás, a cukor,  a kávé, az amaretto és a kakaópor (na jó ez nem) finom külön-külön is, de a tiramisu egyik nélkül sem az igazi. Innentől kezdve ez sajnos lutri. 4050-es habból már vágtunk matracot, gyakorlatilag Felvonulási tér gránitkocka-burkolat csak sima felülettel... És nagyon nem rugalmas így lemezre vágva.

 

Üdvözlettel:

 

Pálinkás László

Előzmény: szicso123 (13141)