gyere a papához Creative Commons License 2019.02.23 0 0 128

Jó látni ilyen lelkes fiatalokat (vagy nem fiatalokat - mindegy). Annak idején én nyitottam ezt a blogot - egy másik nickemen. De számomra már "okafogyottá vált" a dolog, ide is ritkán nézek be (más téma után kutatva, pont most benéztem, de ez véletlen).

Hát, nem tudom, hogy kietlen kis hazánkban mekokora közönsége van ennek a műfajnak. Illetve: tudom. Kicsi. Ez ki van próbálva, meg van mérve. Aki ebben a műfajban játszik (hallgat), az az elmúlt 20 évben már rákattant valamelyik fórumra, annyira, hogy már rég meg is unta. Nekem is volt régen egy progrock levelezőlistám, kb. 25, az elején aktív magyar taggal, de én magam is meguntam már régen. (Csak mesélem a helyzetet.)

De persze nem akarlak elkedvetleníteni. Azt nem hinném, hogy a progrock mostabában népszerűsödne, az ellenkezőjét gondolom, hogy egyre jobban belesüllyed az ismeretlenség homályába. Persze kár érte, de hát a Föld pályáját sem tudjuk megváltoztani. Egyszer volt Budán kutyavásár.

Én is azt gondolom, hogy célodat leginkább egy blog indítással érnéd el, amit, aztán reklámoznál itt ott. Persze a blog lényegét a tartalom adja, vagyis akkor rendszeresen írni kellene a fincsi zenékről. Ami nem könnyű, ahogy mondani szokás elhivatottságot, lekesedést, és kitartást követel meg. 

Én már rég feladtam ezt, a nyilvánosságtól elzárkózva, magam-magam kutatok, és szórakoztatom magam, nem is hiszek már senkinek, de te ne hallgass ilyen ősöreg megkeseredett kövületekre, te csak vidd tovább a lángot.

Előzmény: +Csaba+ (126)