huuuhaaa Creative Commons License 2019.02.19 0 1 7704

Nézd nehéz kérdés ez. Nem lehet egyértelműen semmit mondani, mert nincsenek, illetve nagyon minimálisan vannak mérhető, objektív paraméterek. Levegő teszt semmit se ér, szerintem az ástam egy gödröt és beletettem valamit sem. Alapozom ezt arra, hogy én például úgy megyek egy analóg géppel, hogy mindennek van hangja, tehát temérdek fajta, féle, magasságú, hosszúságú, minden. Mikor jönnek a most ásott gödörbe betettem bármit dologgal olyan hangot hallok, amit egyébként soha a büdös életben a kismillió hangreakció között. Ebből gondolom, hogy van valami paraméter, tulajdonság, ami nem egyező azzal, mintha régóta földben lenne. Szintén semmi értelme a valaki megfogta a jelet és szól neked résznek. Teljesen más játszótér az, mikor nem tudod hol is van a valami, illetve mikor már tudod, hogy ott lennie kell. Megnézheted videókon is. Rengetegszer első elhúzásra meg sem nyekken a gép, másodiktól már hiába hozza stabilan az élőben ottmaradt, ha meg tudod, hogy ott van valami, akkor el fog menni a vissza húzás is.

Egyébként jól mondod, elméletileg minél magasabb a frekvencia annál jobban hozza az aprót és annál jobb szemetes helyen, illetve minél alacsonyabb a frek annál mélyebb. Ugyanez a fejméret, minél kisebb a fej annál jobb szemétben és kicsire, a nagy pedig mélységre. Gyakorlatilag pedig simán otthagy minden olyan cuccot, amit például én szemmel látok a friss szántásban és simán tud minden olyat, hogy 5 centin se lévő akármire nem jelez.

Viszont nagyon nem mindegy a lengetési technika, többet ér minden másnál, illetve nem megy ez egyik pillanatról a másikra. Rá kell érezni, meg kell látni, észre kell venni, aki a saját gépét kiismerte és meglát bizonyos dolgokat, amikhez nem kell sokszor gép sem oda-vissza veri akár egy filléres vacakkal a milliós technikát. Sokkal összetettebb ez annál, minthogy ha csipog akkor ások egy gödröt és hurrá. Én azt is állítom, hogy élesben a találatok 90 feletti százaléka 15 centi mélyen sincs. Nem azért mert mélyebben nincs, hanem egyszerűen nem látja mélyebben. Ehhez viszonyítva nézd meg egyesek 30 centire a földfelszíntől maszatolnak, nyilván nem is talál nagyrészt semmit. 

Be kell vállalni valamit, nem fogod soha megtudni a tutit csak ha magadnak kitalálod, ami eltarthat akár nagyon sokáig is. Nekem nem kell válaszolnod csak magadnak őszintén, nézzünk bármit, hányszor szokott bejönni/működni amit mindenki dicsér és ajánl? (Soha.)      

Előzmény: Törölt nick (7703)